Smile Media

[P] S-a lansat BizExpo.ro - expoziția unde toate firmele sunt la un click distanță

Thumbnail

Vrei ca lumea să afle despre compania ta, să-ți viziteze standurile în siguranță și să te promovezi fără să cheltui bugete astronomice pe advertising? Ai scos pe piață un produs nou și nu știi cum să dai sfoară în țară? Înregistrează-ți brandul gratuit pe BizExpo.ro și bucură-te de rezultate și vânzări imediate cu această platformă menită să-ți facă viața mai ușoară!

Ce este BizExpo.ro?

BizExpo.ro e prima expoziție online a companiilor din România și Republica Moldova.

Te poți gândi la ea ca fiind susținătorul numărul 1 al firmei tale, care are ca scop principal creşterea vizibilităţii companiilor mici şi mijlocii în contextul dinamic și modern al mediului online, dar şi păstrarea tradiţiilor şi standardelor înalte de calitate specifice companiilor mari, prezente pe piaţa din România și Republica Moldova.

BizExpo.ro este un produs unic care răspunde nevoilor afacerii tale, indiferent dacă e Business to Business sau Business to Consumers.

Care sunt beneficiile firmelor care se înscriu pe BizExpo.ro?

Majoritatea planurilor pentru 2020 au fost zdruncinate zdravăn de situația creată de contextul actual. Oamenii nu se îmbulzesc în magazine, nu vor mai aștepta expozițiile tradiționale pentru a face achiziții, iar cheltuielile tuturor au devenit mai cumpătate.

Acestea fiind spuse, niciodată nu a existat un moment mai bun pentru a lua decizii smart când vine vorba de viitorul afacerii tale.

BizExpo.ro vine în ajutorul companiilor care au nevoie de un spațiu de desfacere pentru a ajunge la cât mai mulți clienți, dar și de o prezență online, accesibilă și ușor de customizat. Printre avantajele acestei platforme online se numără:

  • Promovare gratuită 24/7

Odată ce firma este prezentă pe BizExpo.ro, ea este mereu deschisă, fără restricții de program, de existența unei locații unice într-un singur oraș, fără limitări impuse de distanțarea socială. Potențialii clienți din țară sau din străinătate pot accesa produsele sau serviciile dorite fără nicio grijă, beneficiind de diversitatea unei expoziții clasice la ei acasă.

  • Toate beneficiile unei expoziții tradiționale cu costuri zero

De vreme ce standul se mută în mediul virtual, nu o să mai fie nevoie să cheltui bani pe închiriere spațiu expozițional, gata cu completarea de documente fără număr, adio materiale tipărite și costuri ridicole de participare cerute la expozițiile tradiționale. Unde mai pui că atât înregistrarea companiei, cât și plasarea unui număr de produse/servicii, noutăți, oferte speciale sunt gratuite! Primele 500 de companii care se înregistrează în cadrul expoziției online BizExpo.ro beneficiază de un Cont Premium, cu Zero costuri și pentru o perioadă nelimitată!

  • Libertate creativă deplină

Tu decizi cum va arăta pagina companiei pe BizExpo.ro, pe care o poți personaliza cu informaţii detaliate despre domeniul de activitate, logo-ul companiei, fotografii, video, posibilitatea adăugării de slide-uri, date de contact cu afișarea locațiilor pe hartă. Companiile pot plasa gratuit 20 de produse, servicii și oferte speciale, dar și 10 noutăți, fiecare dintre acestea având o pagină individuală, cu descriere amănunțită, fotografii, video și slide-uri. Nu mai depinzi de agenții de publicitate, de designeri sau intermediari, ci ai control absolut al imaginii tale, într-un mod simplu și intuitiv.

  • Cunoașterea concurenței și a potențialilor parteneri

Atât companiile, cât și clienții vor avea o plajă largă de opțiuni pentru a compara și studia ce oferte există pe piață. Clienții finali au posibilitatea de a lăsa aprecieri, comentarii și rating-uri pentru servicii, iar firmele pot lua legătură directă cu parteneri, pentru a pune la cale viitoare colaborări sau schimburi de experiență din care toată lumea are de câștigat.

Am deja un site, ce-mi aduce BizExpo.ro în plus?

BizExpo.ro este complementar site-ului afacerii tale și aduce o posibilitate în plus pentru a-ți etala produsele într-un loc care simplifică tehnologia pentru a o face ușor de folosit chiar și de începători, dar care, în același timp, îți oferă expunerea dorită.

Companiile înregistrate pe BizExpo.ro beneficiază de o adresă personalizată a companiei pe platformă - de ex: BizExpo.ro/denumirecompanie - precum și de backlink-uri adiționale către paginile de comercializare a produselor și serviciilor companiei, acțiuni ce contribuie direct la creșterea ratingului SEO, făcându-le să fie mai ușor de găsit și mai bine poziționate în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

În plus, oamenii sunt obișnuiți să caute în mai multe locuri pentru a compara și a se documenta înainte de a lua o decizie de cumpărare, astfel că listarea pe o platformă profesională, alături de alte nume mari din domeniu, sporește considerabil șansele ca un vizitator să devină client.

BizExpo.ro, o platformă utilă de interacţiune şi vânzare, perfectă pentru antreprenorul, care știe să se adapteze

BizExpo.ro răspunde nevoii de expunere și expansiune a companiilor de orice fel, creând în același timp o experiență unică pentru client, adaptată comportamentului autentic de cumpărare și ideii de diversitate.

Companiile au control absolut și multiple funcționalități pentru a-și crea un portofoliu care să iasă în evidență. Clienții pot găsi cu ușurință toate informațiile de care au nevoie și pot solicita on-line produsele dorite. Platforma aduce mai aproape două lumi, îmbunătățind cu stil și precizie orice interacțiune dintre ele.

Un cont nou se face cât ai clipi, iar posibilitățile ce vin la pachet cu o vitrină virtuală pe BizExpo.ro sunt nenumărate! Mai multe detalii aici.

Prezentarea video a proiectului:

 

 

Parallax

Vizualizari
298
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri