Claudiu Zamfir

Platforma crypto Binance investește 200 milioane dolari în revista Forbes: Media sunt un element esențial în educarea consumatorului

Thumbnail

Platforma de schimb de criptomonede Binance, controlată de miliardarul chinez Changpeng Zhao, a cumpărat o participație de 200 de milioane de dolari în compania media Forbes, cunoscută pentru revista sa de business americană cu o vechime de peste 100 de ani pe piață.

„În condițiile în care tehnologiile web 3 și blockchain avansează și piața crypto se maturizează, media sunt un element esențial pentru a construi înțelegerea și educația consumatorului, pe scară largă. Suntem nerăbdători să susținem inițiativele digitale ale Forbes, pe măsură ce acestea evoluează într-o platformă de investiții de nivelul următor”, a spus Changpeng „CZ” Zhao, fondatorul și CEO-ul Binance.

Cu această investiție, exchange-ul crypto devine unul dintre cei mai mari acționari ai Forbes, potrivit CNBC.

Revista de business Forbes a fost fondată în anul 1917, la New York, de jurnalistul de origine scoțiană Bertie Charles Forbes. Nepotul său, Steve Forbes (74 de ani), este în prezent redactorul-șef al revistei. Începând din anul 2014, compania media este controlată de grupul chinez Integrated Whale Media, din Hong Kong, care a cumpărat 95% din acțiuni la un moment dat. Forbes a fost evaluată atunci la 475 de milioane de dolari. 

Parallax

Vizualizari
520
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri