Raluca Abrihan

O platforma românească de beneficii pentru salariați a fost cumpărată de o multinaţională de carduri și tichete

Thumbnail

Platforma românească de beneficii pentru salariați, Benefit Online, a fost achiziţionată de compania emitentă de carduri și tichete de beneficii extrasalariale Edenred România. Platforma a fost fondată cu 6 ani în urmă de antreprenorii Adrian Sârbu și Stelian Bogza.

Platforma Benefit Online ajută companiile să transfere alegerea beneficiilor direct către angajați: aceștia își pot crea singuri propriul pachet de beneficii, dintr-o gamă de mii de opțiuni, atât din zona celor cu avantaje fiscale (tichete de masă și culturale, pensii private, asigurări/abonamente de sănătate, vacanțe, cadouri sau cursuri profesionale), cât și din zona reducerilor corporate (abonamente de fitness și wellness, modă și frumusețe, spectacole și evenimente, restaurante și cafenele, telecom, electrocasnice și tehnologie etc.)

Benefit Online are astăzi mai bine de 100.000 de utilizatori activi, din peste 250 de companii client din diverse industrii, precum IT & software, producție, servicii financiare, call-center & shared services sau servicii. Aproape 3.000 de beneficii extrasalariale unice, de la peste 2.000 de furnizori, sunt incluse în platforma Benefit Online.

În 2018, cele mai populare beneficii alese de angajați au fost tichetele de masă, cadourile (cardurile şi tichetele cadou), decontarea transportului (către/de la serviciu), turismul intern (tichetele de vacanţă) şi pensiile private (pilonul 3).

În urma tranzacției, brandul Benefit Online va continua să se dezvolte cu aceeași echipă de management și operațională, beneficiind în plus de resursele de inovație, tehnologie și suport comercial ale Grupului Edenred.

Tranzacția este supusă aprobării Consiliului Concurentei.

În România, Edenred este un jucător pe piaţa companiilor emitente de soluții de beneficii pentru angajați, prin carduri și tichete preplătite. Edenred emite în România carduri și tichete de masă, de cadouri, carduri și vouchere de vacanță, carduri și tichete culturale, de creșă, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri. Edenred are pe plan local peste 35.000 de companii client, 1.5 milioane de angajați utilizatori ai soluțiilor sale de beneficii și 65.000 de comercianți parteneri, deserviti de o echipă de peste 200 de angajați.

Parallax

Vizualizari
2367
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri