Adi Iacob

Banca Transilvania, punctaj maxim la evaluarea ARIR privind comunicarea companiilor listate

Thumbnail

Banca Transilvania a obţinut 10 puncte din 10 la evaluarea realizată de Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) privind comunicarea companiilor listate pe Piaţa Reglementată.

Vektor este primul indicator de comunicare cu investitorii a companiilor listate şi este calculat pe baza unei metodologii care include 15 criterii în linie cu cele mai bune practici internaţionale. Acesta apare de acum înainte pe pagina companiilor evaluate, pe siteul Bursei de Valori Bucureşti. Evaluarea a cuprins aproape 80 de companii şi s-a desfăşurat în perioada aprilie 2019 – ianuarie 2020.

Banca Transilvania a fost desemnată în 2019 Cea mai bună companie pentru relaţia cu investitorii de către investitorii instituţionali activi pe piaţa de capital din România, care au evaluat companiile listate la Bursa de Valori Bucureşti.

Tot în 2019, o altă companie a Grupului Financiar Banca Transilvania a început să folosească mecanismele de finanțare ale BVB: obligaţiunile BT Leasing au debutat la tranzacţionare pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti. 

BT este prima bancă din România care a fost cotată la Bursa de Valori București, în 1997. De asemenea, este cel mai longeviv emitent din istoria BET, aflandu-se în componenţa acestui indice de 18 ani.

Parallax

Vizualizari
210
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri