Raluca Abrihan

Banca Transilvania lansează serviciile de plăţi prin Apple Pay

Thumbnail

Banca Transilvania anunţă că lansează începând de azi posibilitatea clienţilor băncii de a face plăţi prin Apple Pay in magazine, restaurante, taxiuri, la automate si in multe alte locuri.

Cu Apple Pay pe iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac, clienţii pot efectua plăţii rapid în magazine, prin aplicaţii sau prin internet.

Siguranţa şi confidenţialitatea stau la baza Apple Pay: la utilizarea cardului de debit sau credit cu Apple Pay, numărul cardului nu este stocat pe dispozitiv sau pe serverele Apple. Este alocat un Device Account Number, criptat şi stocat in siguranta în device, iar fiecare tranzacţie este autorizată cu un cod unic de securitate.

 “Plăţile mobile sunt şi mai uşoare acum pentru clienţii nostri, când extindem posibilitatile de a plăti contactless cu cardurile BT Visa şi Mastercard inclusiv pentru cei care preferă să folosească la cumpărături iPhone-ul sau Apple Watch. Este o veste excelentă pentru clienţii BT care iubesc Apple.” – declară Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania.

Apple Pay este uşor de instalat. Clientii BT vor continua să primească toate beneficiile pe care le au în prezent prin folosirea cardurilor de debit şi de credit.

Cu iPhone si Apple Watch, clienţii pot plăti cu Apple Pay în magazine, restaurante, taxiuri, la automate şi în multe alte locuri. La cumpărăturile online cu Apple Pay, prin aplicaţii sau pe Safari, nu mai este necesar să fie adaugate manual datele cardului pentru plata sau informaţiile de livrare şi facturare. Fiecare cumparatură prin Apple Pay este autentificată cu o simplă privire sau atingere, prin Face ID sau Touch ID, sau cu parola dispozitivului.

Parallax

Vizualizari
2904
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri