Redactia

Banca Transilvania elimină comisioane la operațiuni bancare şi lansează pachetul Nelimitat în rețea pentru persoane fizice

Imagine principala
banca transilvania

Clienții persoane fizice ai Băncii Transilvania beneficiază, începând cu 1 august, de comision zero la cele mai uzuale operațiuni bancare şi de pachetul Nelimitat în Rețeaua BT, care cuprinde gratuități sau abonament lunar la alegerea, în diferite combinații, a următoarelor produse şi servicii: cont curent, card de debit BT Visa Electron, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, respectiv SMS Alert, a informat banca într-un comunicat.

Ce spune Banca Transilvania:

La Banca Transilvania, din 1 august pentru clienții pesoane fizice, comisionul va fi zero la încasările în cont BT din cont BT (intrabancare) realizate cu ordin de plată şi plățile din cont BT în cont BT (tot intrabancare) efectuate prin BT24 Internet Banking şi Mobile Banking.

Pachetul NELIMITAT în Rețeaua BT cuprinde, pentru clienții persoane fizice, gratuități sau abonament lunar pentru următoarele pachete de servicii şi produse:

  • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron: gratuit
  • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking: 1 leu/lună
  • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking + SMS Alert: 6 lei/lună
  • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking şi Mobile Banking + SMS Alert: 10 lei/lună

Cardul contactless de debit BT Visa Electron poate fi folosit la cumpărături în țară şi în străinătate. Comisionul este zero pentru emitere, administrare anuală, cumpărături achitate cu acest card, plata facturilor şi pentru retragere de numerar de la bancomatele Băncii Transilvania. A fost desemnat Cardul de cumpărături al anului 2016 datorită numărului total de plăți realizate cu acesta în cursul anului trecut (39,4 milioane), respectiv datorită valorii totale a sumelor cheltuite pe respectivul card (4.175 milioane lei). Peste 2 milioane de persoane folosesc cardul BT Visa Electron.

BT24 Internet Banking şi Mobile Banking: Peste 700 de mii de clienți persoane fizice folosesc Internet Banking de la Banca Transilvania.

Prin SMS Alert, clienții BT primesc pe telefonul mobil informații despre tranzacțiile cu cardul şi despre banii din contul propriu. 500 de mii de clienți BT persoane fizice folosesc acest serviciu.

Banca Transilvania are peste 2 milioane de clienți activi persoane fizice.

Reamintim că Banca Transilvania a lansat, zilele trecute, facilitatea NELIMITAT în Rețeaua BT pentru companii. Disponibil tot din 1 august, noul pachet de cont curent cu operațiuni nelimitate la Banca Transilvania reduce costurile afacerii. Pentru clienții-firme, NELIMITAT în rețeaua BT înseamnă zero costuri bancare adiționale pentru tranzacțiile online şi prin instrumente de debit realizate între clienții BT IMM.

 

Parallax

Vizualizari
3486
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri