Raluca Abrihan

Banca Transilvania oferă o bursă de 15.000 de euro la Executive MBA University of Hull

Thumbnail

Banca Transilvania oferă o bursă în valoare de 15.000 de euro şi acoperă integral taxa ambilor ani de şcolarizare la Executive MBA University of Hull. Cine se poate înscrie.

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

În funcție de specializare, Management General sau Managementul Tehnologiei, câştigătorul bursei va avea ocazia să învețe despre mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor și economie, respectiv despre managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație.

Cursurile încep în 17 octombrie a.c., în Cluj-Napoca.

Calendarul este următorul:

  • 2 - 22 septembrie a.c.: Înscriere în competiția pentru bursă
  • 23 - 29 septembrie a.c.: Evaluarea candidaților
  • 30 septembrie a.c.: Anunțarea câştigătorului prin newsroom BT, pe siteul EMBA University of Hull (România)

Pentru înscrierea în vederea obținerii unei burse este nevoie de următoarele:

  • CV în limba engleză, care să cuprindă şi informații despre: realizări obținute în business și în afara acestuia, realizări academice și contribuția adusă comunității sau unor comunități.
  • Eseu de maxim 500 de cuvinte, în limba engleză, despre următoarea temă: Ce înseamnă expansiunea digitalizării la nivel global pentru managementul unei afaceri/companii?
  • Două recomandări, în limba engleză, din partea unor persoane cu care persoana care aplică pentru bursă lucrează sau a lucrat. Recomandările trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care recomandă şi antetul companiei/instutiției reprezentate de persoana care face recomandarea.
  • Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 22 septembrie a.c.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Din 2015, când a fost lansată, şcoala de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca are 75 de absolvenți, iar în prezent la aceasta studiază peste 50 de manageri și antreprenori.

Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație non-profit din care fac parte Universitatea din Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și este susținut de Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.

Parallax

Vizualizari
1104
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri