Adi Iacob

FOTOGALERIE Ressellerul Apple a lansat noile iPhone-uri XS/XS Max în România: Mai multe precomenzi decât telefoane pe stoc

Thumbnail

Rețeaua de magazine iSTYLE Apple Premium Reseller, a lansat noile modele de iPhone-uri — XS și XS Max și noul smartwatch — Apple Watch Series 4 în România. Numărul precomenzilor din acest an pentru cele două noi modele de iPhone este mai mare decât stocul companiei. Din această cauză, retailerul estimează că va vinde întregul stoc destinat țării noastre în următoarele 2 zile.

”Produsele Apple sunt apreciate pe piața locală și ne așteptăm ca acest lucru să se reflecte în vânzările iSTYLE. Având în vedere faptul că avem o bază de clienți fideli care apreciază designul și fiabilitatea produselor Apple, estimăm că vom vinde toate produsele destinate țării noastre în primele 48 de ore,” a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România și Bulgaria.

Thumbnail

Potrivit managerului general al iSTYLE din România și Bulgaria, țara noastră a depășit anul acesta țările din regiune, precum Ungaria și Bulgaria, fiind în prezent a doua piață ca importanță, după Cehia.

"Începând cu anul 2014 piaţa din România a înregistrat o creştere spectaculaosă faţă de ţările din regiune, ajungând a doua piaţa după Cehia pentru iSTYLE. Trendul din punct de vedere al business-ului este unul de stabilizare, dar păstrând tendinţa de creştere în fiecare an. Pe lângă nucleul clienților fideli, cunoscători ai tehnologiei Apple, care își doresc în permanență tot ce este nou în domeniu, se adaugă constant noi cumpărători, fapt care duce la o creștere sustenabilă a business-ului. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, respectiv să aducem plusvaloare în tot ceea ce facem, orientându-ne pe dezvoltarea serviciilor pentru toți clienții, incluzându-i și pe cei de tip B2B”, a explicat Valeriu Ion.

Thumbnail

Cele două variante ale noului iPhone, sunt disponibile în trei variante cromatice (auriu, argintiu și gri spațial). Ecranele Super Retină de 5,8 și 6,5 inchi (fiind cel mai mare ecran văzut vreodată la un iPhone) acoperă integral partea frontală a dispozitivelor și oferă culori precise, HDR și tonuri de negru autentic. Procesorul A12 Bionic, dotat cu tehnologie Neural Engine din noua generație, dă posibilitatea unor experiențe de realitate augmentată. Funcționalitatea de identificare facială Face ID este și mai rapidă, iar sistemul de camere duale permite ajustarea estompării fundalului pentru fotografiile realizate în modul Portret

Thumbnail

Ceasul inteligent Apple Watch Series 4 a fost complet reconceput. La nivelul designului, noutatea o reprezintă dimensiunea display-ului, între 40 și 44 mm, cu 30% mai mare comparativ cu versiunea anterioară. Modelul poate fi de ajutor anumitor persoane, datorită noului senzor de monitorizare cardiacă și funcțiilor de detectare a căderilor și S.O.S. urgențe. Pentru pasionații de sport, Apple Watch Series 4 detectează automat începerea și finalizarea exerciților fizice, include antrenamente noi de yoga și drumeții și pune la dispozitie funcții avansate pentru alergători, precum alerte de cadență și ritm. 

Thumbnail
Thumbnail

Reprezentanții iSTYLE se așteaptă la un interes tot mai crescut și pentru Apple Watch Series 4, un produs în plină ascensiune pe piața românească. În acest moment, iSTYLE vinde un Apple Watch la fiecare două produse din gama iPhone.

iSTYLE Retail România a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 34 milioane de euro în anul 2017, ceea ce înseamnă o dublare față de datele înregistrate în urmă cu doi ani.

Compania deține 43 de magazine retail și online. Primul magazine iSTYLE a fost deschis în anul 1999. În acest moment, în România, există 9 magazine iSTYLE în București, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov și Iași. Compania are 70 angajaţi în țara noastră.

Thumbnail
Thumbnail

 

Thumbnail

Parallax

Vizualizari
773
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri