Redactia StartupCafe.ro

Apple mărește prețurile bateriilor de schimb pentru iPhone, iPad şi Mac

apple-charger-dreamstime

Cei care vor să-şi schimbe bateria la unul dintre dispozitivele Apple pe care le deţin vor plăti, în curând, semnificativ mai mult, relatează News.ro.

De la 1 martie, bateriile de schimb pentru iPhone, iPad şi Mac vor costa cu 20 - 50 de dolari mai mult, în funcţie de caracteristicile dispozitivului vizat.

În cazul iPhone-urilor care preced versiunea lansată anul trecut şi care nu mai sunt în garanţie, bateriile de schimb vor fi mai scumpe cu 20 de dolari.

Asta înseamnă că schimbarea bateriei unui model cu Face ID va costa 69 de dolari (de la 49 de dolari), iar înlocuirea bateriei în cazul unui model cu Touch ID va costa 89 de dolari (de la 69 de dolari).

Tot 20 de dolari va fi scumpirea şi în cazul tabletelor iPad.

Bateriile de schimb pentru laptopurile MacBook Air vor fi mai scumpe cu 30 de dolari de la 1 martie, ceea ce înseamnă că vor costa 159 de dolari. În cazul laptopurilor MacBook Pro, scumpirea se va face cu 50 de dolari, de la 199 de dolari la 249 de dolari.

Capacitatea bateriilor scade în mod natural în timp, prin prisma proceselor chimice implicate. Astfel că, după 1-2 ani, utilizatorii care au de gând să ţină o perioadă mai lungă dispozitivele trebuie să ia în calcul schimbarea bateriei din cauza autonomiei din ce în ce mai mici.

Parallax

Vizualizari
455
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.11

expertise: 0.09

rating: 1.594

Articole publicate : 706
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri