Claudiu Zamfir

Posesori de laptopuri Apple, chemați pentru înlocuirea bateriilor

Thumbnail

Compania Apple a anunțat joi un program important de recall: posesori de laptopuri sunt îndemnați să înceteze imediat utilizarea acestor dispozitive și să facă demersuri pentru schimbarea bateriei pe cheltuiala firmei, din cauza riscului de supra-încălzire a acumulatorului.

Este vorba despre laptopuri MacBook Pro cu display de 15 inchi, vândute în perioada septembrie 2015 - februarie 2017.

Posesorii sunt îndemnați să intre pe site-ul oficial al companiei și să introducă acolo seria dispozitivului pe care îl au, pentru a vedea dacă este eligibil pentru înlocuirea bateriei. Dacă laptopul este eligibil, posesorul este îndemnat să înceteze imediat să-l mai folosească. Mai departe, trebuie să contacteze un service autorizat, din lista de pe site, în funcție de locul în care se află, pentru rezolvarea problemei.

Programul, care se derulează la nivel internațioanl, nu extinde garanția pentru dispozitivul cumpărat.

„Apple a stabilit că, într-un număr limitat de unități MacBook Pro de 15 inchi, de generație mai veche, bateria se poate încinge și poate prezenta un risc de incendiu. Unitățile afectate au fost vândute în primul rând între septembrie 2015 și februarie 2017, iar eligibilitatea produselor este determinată de seria lor. Siguranța clienților este întotdeauna prioritatea principală a Apple și am decis voluntar să înlocuim gratuit bateriile afectate”, a anunțat producătorul american IT, joi.

Parallax

Vizualizari
6087
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri