Raluca Abrihan

Google continuă să investească în aplicaţii de mesagerie

Thumbnail

Messages, Allo, Duo şi Hangouts sunt aplicaţiile de mesagerie lansate de-a lungul timpului de Google. Compania a anunţat că a contopit Allo şi Messages, dar că va continua să învestească în acestă categorie de aplicaţii.

“Avem parteneriate cu peste 40 de orperatori şi producatori de telefoane mobile şi peste 175 de milioane de utilizatori care folosesc Messages, aplicaţia noatră de mesagerie pentru Android, în fiecare lună.”, scrie Google pe blog.

În paralel Google a dezvoltat şi Allo, o aplicaţie de smart messaging, dar în acest an au anunţat că vor opri investiţiile în această aplicaţie şi au transferat câteva dintre funcţionalităţile ei către aplicaţia Messages, precum Smart Reply, GIF-urile şi suportul pentru varianta desktop. Allo va rămâne funcţională până în luna martie a anului viitor, până când utlizatorii îşi pot transfera toate datele din Allo către Messages.

Google mai deţine Duo, o aplicaţie de video call şi a lansat în acest an şi variantele pentru iPad, Android Tablet, Chromebook şi Smart Displays. Prin această aplicaţie utilizatorii pot chiar să lase mesaje video, iar compania anunţă că va continua să investească în tehnologii precum machine learning pentru a aduce îmbunătăţiri aplicaţiei.

Utilizatorii Hangouts vor avea acces şi la variantele Hangouts Chat şi Hangouts Meet, două aplicaţii din aceeaşi categorie, dar care se adresau strict firmelor şi care au fost create pentru munca în echipă.

Parallax

Vizualizari
1257
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri