Raluca Abrihan

Aplicaţia românească ce permite utilizatorilor să-și salveze notițele din online primeşte o finanţare de 3 milioane Euro

Thumbnail

Deepstash, o aplicație românească ce le permite utilizatorilor să-și salveze notițele dintr-o varietate de surse online, ce îl are printre fondatori pe antreprenorul Vladimir Oane (UberVu), primeşte o investiţie de 3 milione euro, potrivit sifted.eu.

Deepstash, un startup lansat anul trecut, a dezvotat o aplicație de tip self-improvement care le permite utilizatorilor să-și salveze notițele dintr-o varietate de surse online și domenii: managementul timpului, comunicare, leadership. Deepstash a dezvoltat un mod de auto-organizare, unde utilizatorii își pot crea biblioteci personalizate de idei pe care le pot accesa oricând.

Runda de finanţare a fost condusă de Connect Ventures, GapMinder VC şi Cultivate Capital.

„Am început să ne dăm seama felul în care ne distribuim atenția este un fel de a ne petrece viața și cred că este o nevoie profundă de interacțiuni mai semnificative, cu informații bune”, a declarat pentru publicaţia Sifted CEO și cofondatorul Deepstash, Vladimir Oane.

Vladimir Oane este şi unul dintre fondatorii UberVu, o platforma de tip „social analytics”  înfiinţată în 2008 şi cumpărată în 2014 de gigantul canadian HootSuite. Lui Vladimir Oane, în lansarea Deepstash, i s-a alăturat un alt cofondantor de la UberVu, Dan Ciotu, și antreprenorul Cristian Mezei.

Ideea din spatele Deepstash este de a crea platformă în care oamenii să se poată conecta în jurul conținutului bazat pe idei, indiferent dacă sunt articole, videoclipuri sau podcast-uri. Aplicația prezintă informații extrase din diverse surse de încredere pe care oamenii le pot salva și organiza în mod independent și, de asemenea, le pot împărtăşi cu alții. Toate acestea în încercarea de a ne ajuta să gestionăm fluxul imens de informaţii de care suntem bombardaţi zilnic.

Startup-ul că are peste un milion de utilizatori, în peste 150 de țări, mai scrie sifted.eu.

 

Parallax

Vizualizari
1280
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri