Denisa Crăciun

Aplicația de livrări de mâncare Bolt Food, disponibilă în încă un oraș din România

bolt

Bolt anunță, luni, că lansează serviciul său de livrare de mâncare în încă un oraș din România.

Platforma de livrare de mâncare este disponibilă și în Craiova, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Craiova este al șaselea oraș în care serviciul este disponibil, după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Timișoara, Bolt fiind deja prezent aici cu serviciile de transport la cerere, încă din 2021. 

„Bolt Food ajunge la Craiova, al șaselea oraș din țară în care suntem prezenți, dar primul dintr-o listă de localități în care plănuim să ne extindem anul acesta. Odată cu lansarea noastră aici, ne propunem să creăm o legătură strânsă între restaurantele locale și clienți. Suntem dedicați să oferim cea mai bună experiență, atât restaurantelor, cât și utilizatorilor, în timp ce oferim noi oportunități de câștig pentru curierii din comunitatea locală”, spune Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România.

În primele săptămâni de la lansare, utilizatorii Bolt Food din Craiova vor avea beneficii precum livrare gratuită pe o rază de 3 km de la locul comenzii sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Aceste oferte speciale vor fi comunicate direct în aplicație și se vor derula pe perioade de timp limitate.  

Parallax

Vizualizari
222
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri