Raluca Abrihan

Un antreprenor român îţi arată cum şi-a pregătit afacerea pentru criza coronavirus

Thumbnail

Cum numărul persoanelor infestate cu Coronavirus (Covid19) crește pe zi ce trece, reprezentanţii platformei online româneşti Termene.ro explică ce măsuri au luat pentru a un mediu sigur de lucru pentru angajații lor, dar şi pentru a putea oferi în continuare servicii către clienții și partenerii firmei.

Cum să îți protejezi afacerea în contextul Coronavirus 

Iată ce măsuri au luat cei de la Termene.ro:

  • Încă de când au apărut veștile îngrijorătoare din China, am comandat soluții dezinfectante pentru mâini și birouri și am angajat o persoană care să se ocupe în permanență de dezinfectarea spațiilor comune;
  • De astăzi, 12.03.2020, toată echipa lucrează de la distanță;
  • Am anulat călătoriile de afaceri și am recomandat oamenilor din echipă să evite călătoriile personale care nu sunt urgente;
  • Am anulat toate evenimentele și întâlnirile fizice programate cu clienții și partenerii noștri, limitându-ne la convorbiri online

Este lucrul remote (de la distanța) o necesitate? 

Ne vom continua activitatea în aceiași parametri, chiar dacă am luat decizia ca întreaga noastră echipă să lucreze de acasă. Dat fiind că suntem o companie complet digitalizată, garantăm că putem să ne coordonăm întreaga activitate de la distanță.

Avem toate măsurile luate ca să asigurăm livrarea la aceleași standarde

Nu anticipăm că vor exista scăderi calitative ale serviciilor noastre și avem încredere în abilitatea noastră de a păstra platforma termene.ro funcțională fără întrerupere. Ne-am asigurat că toți membrii echipei noastre au tot ceea ce le este necesar pentru a lucra din afara biroului, astfel încât să-și poată face meseria în siguranță, dar la același standard cu care v-am obișnuit.

Am suplimentat canalele de comunicare internă și dăm prioritate comunicării cu voi, clienții noștri, astfel încât voi să puteți rămâne concentrați pe provocările pe care le întâmpinați în propriile afaceri.

Va fi o perioadă grea, suntem conștienți de asta. Dacă aveți nevoie de sfaturi sau aveți întrebări, ne-am bucura să vă fim de ajutor.

Ne vom informa continuu asupra situației provocate de virusul COVID19, urmărim atât datele oferite de autoritățile din România, cât și pe cele internaționale. Suntem pregătiți să ne adaptăm planurile și soluțiile în funcție de evoluția situației.

Parallax

Vizualizari
7972
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri