Denisa Crăciun

Americanii de la Verifone vor să angajeze încă 100 specialiști IT în România

Thumbnail

Verifone, un furnizor de soluții de plată și comerț la nivel global, vrea să își mărească echipa: compania, prezentă și în țara noastră, intenționează să angajeze 100 de specialiști în România, pe parcursul anului 2022, care să contribuie la proiecte globale și produse inovative din domeniul plăților și al comerțului digital.

În centrul Verifone din București lucrează, în momentul de față, aproape 400 de angajați, conform unui comunicat de presă transmis miercuri StartupCafe.ro.

Compania, care este prezentă pe piața din România de mai bine de un an, vrea să angajeze 100 de specialiștii în 2022, în domenii precum:

  • Software;
  • Product Management;
  • Digital Sales;
  • Customer Support;
  • Finance.

Compania oferă programe dedicate de dezvoltare pentru angajații săi. Pentru că 40% din echipa din București este formată din specialiști în tehnologie, majoritatea programelor le este adresată lor.

În România, furnizorul de soluții de plată a creat un program de internship dedicat tinerilor, Verifone Internship Program, 9 interni beneficiind în 2021 de acest program și 5 dintre aceștia fiind angajați pe poziții permanente.

În acest moment, având în vedere contextul pandemic, echipa din România își desfășoară activitatea remote, iar prezența la birou este opțională.

„Proiectele dezvoltate în București implică cele mai noi tehnologii, de la soluții de cloud și microservicii până la criptomonede. Angajații noștri de aici au ocazia să lucreze cu unii dintre cei mai mari experți în domeniu, contribuind astfel la viitorul industriei de comerț electronic”, a declarat Peyton O’Connor, Head of Human Resources, Verifone.

În 2020, Verifone a preluat 2Checkout, afacerea românească ce a creat o platformă de monetizare pentru companii globale.

„De la preluarea companiei 2Checkout, peste 10% din echipa inițială a fost promovată în cursul anului trecut, unii dintre angajați preluând roluri la nivel global în cadrul organizației. De asemenea, compania promovează o cultură incluzivă, care încurajează creșterea rolului femeilor în domeniul Tech. Există chiar un program dedicat în acest sens, Women Mentorship. Ediția din acest an a implicat peste 30 de mentori și persoane mentorate, dintre care 10% au fost din România”, a spus Peyton O’Connor.

Ce este Verifone

Verifone este o companie care dezvoltă o platformă globală unificată de soluții de plată și comerț electornic pentru a ajuta clienții și cumpărătorii finali să aibă o experiență plăcută la finalul achizițiilor, indiferent de modul în care efectuează plata, online sau offline, cu cardul sau alte metode.

În portofoliul global al companiei se găsesc soluții de plată foarte variate, de la clasicele terminale de plată, până la kiosk-uri de comandă din rețelele fast-food, tablete sau display-uri în taxiuri sau softuri specializate pentru plată.

Parallax

Vizualizari
422
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri