Raluca Abrihan

Studioul românesc de jocuri video Amber deschide un nou birou în Montreal

Thumbnail

Amber, studio dezvoltator de jocuri video independent din România, deschide un nou birou în Montreal. Amber Montreal se va focaliza pe specializări precum engineering, localizare și Quality Assurance, urmând ca alte discipline să fie acoperite odată ce studioul va crește, anunţă compania.

Amber Montreal va fi condus de Gwen Heliou. Gwen are experiență în construirea de echipe diverse și coezive de succes. Ajuns în Montreal în 2001, a petrecut mai bine de 20 de ani atât în ​​roluri de producție, cât și în cele de management, lucrând la jocuri de mobile și consolă. Experiența sa în Technical Art și VFX a fost esențială pentru înființarea de studiouri precum Ubisoft Halifax.

Pentru început, Amber recrutează specialiști pentru 15 poziții full-time și pentru că această deschidere are loc într-o perioadă dificilă, activitatea studioului se va desfășura în sistem Work from home.

Lansarea studioului din Montreal vine după ce în luna februarie a acestui an Amber a deschis un birou în Guadalajara, Mexic. Serviciile de localizare pe care Amber le va oferi vor completa meniul de servicii de suport și vor aduce plus valoare partenerilor săi. Pe măsură ce studioul va crește, vor fi adăugate și alte discipline de dezvoltare suplimentare, care vor extinde capacitățile Amber de a crea pe mai multe fusuri orare, obținând accesul la noi piețe și parteneriate, a mai anunţat compania.

Parallax

Vizualizari
484
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri