Raluca Abrihan

Amazon va lansa un fond de investiţii de 2 miliarde de dolari pentru firme din domeniul energiei verzi

Thumbnail

Amazon a anunţat că lucrează la crearea unui fond de investiţii de 2 miliarde de dolari pentru domeniul energiei ecologice, pentru a investi în firme care lucrează pentru construirea unui viitor fără carbon, scrie BusinessInsider.

Proiectul „va investi în companii vizionare ale căror soluții de produse și servicii vor facilita trecerea la o economie cu emisii reduse de carbon”, a spus Amazon, fără a oferi o cronologie pentru primele investiţii.

"Companiile din întreaga lume de toate dimensiunile și etapele vor fi luate în considerare, cu produse încă în stadiul de proiect, până la la firme cu experienţă", a declarat CEO-ul Jeff Bezos, într-un comunicat de presă. "Fiecare investiție va fi evaluată în funcţie de potențialului său de a accelera calea către zero emisii de carbon și de a ajuta la protejarea planetei pentru generațiile viitoare", a mai adăugat şeful Amazon.

Amazon a investit până acum în aproape 100 de proiecte de energie verde, de la acoperișuri solare pentru depozitele sale până la vehiculele electrice de livrare.

Mai mult, studiile arată că consumatorii aleg produsele care sunt prietenoase cu mediul şi din zona energiei regenerabile.

Parallax

Vizualizari
722
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri