Raluca Abrihan

Altex a cumpărat firma românească de consumabile și mobilier RTC Proffice Experience

Thumbnail

Retailerul de produse electro-IT Altex România, deținut de omul de afaceri Dan Ostahie, a achiziţionat firma de distrubţie de consumabile şi mobilier RTC Proffice Experience, fondată de omul de afaceri Octavian Radu (Diverta), dar deţinută până în prezent de fondul de investiții Oresa Ventures.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută pubică.

RTC Proffice Experience era a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 130 de milioane de lei şi un profit de 528.552 lei, în creştere cu circa 20%, potrivit Termene.ro.

Compania a fost înfiinţată în 1994 de omul de afacer Octavian Radu, proprietarul librăriilor Diverta, şi vândută în 2011 către fondul de investiţii Oresa Ventures.

Tranzacția a fost semnată la începutul lunii decembrie, fiind supusă unor condiții suspensive, inclusiv primirea aprobării din partea Consiliului Concurenței, anunţă societatea de avocatură D&B David şi Baias, care a asistat tranzacţia.

Altex România, deținută de omul de afaceri Dan Ostahie, este unul dintre cele mai mari grupuri de societăți cu capital privat românesc, care deține, printre altele, peste 100 de magazine electroIT, şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 3,55 miliarde de lei şi un profit de 63,4 milioane de lei.

Parallax

Vizualizari
7857
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri