Raluca Abrihan

Topul produselor comandate de români din China

Thumbnail

AliExpress este unul dintre cele mai vizitate magazine online din China iar potrivit datelor Bonusway, cele mai populare produse de pe acest site sunt cele din categoria “Casă și grădină”, mai exact: ustensile de bucătărie, obiecte decorative sau produse textile pentru casă. Iată ce alte produse cumpără românii de pe site-ul chinezesc.

Cu toate că această categorie (Casă şi grădină) se bucură de cea mai mare popularitate în rândul românilor, categoria de Frumusețe și Sănătate nu se lasă mai prejos, aceasta având un procent de 9,72%, mai arată datele Bonusway.

La o diferență foarte mică, se află categoria de Bijuterii și Accesorii cu un procent de 9,69%, majoritatea utilizatorilor din această categorie fiind femei.

O categorie la fel de importantă cu un procent de 9,31% este reprezentată de Telefoane și Telecomunicații, iar cele mai populare produse cumpărate sunt ecranele de protecție și husele pentru telefon.

Din graficul de mai jos, putem remarca că segmentul de Haine și Accesorii pentru femei este în top cinci cu un procent de 6%. La doar un procent diferență cu 5,12% se află categoria Ceasuri, urmată de Jocuri și Divertisment cu un procent de 4,81%.

Este urmat apoi de articole pentru mame și copii, cu 4,71% și articole pentru Sport cu un procent de 3,17%.

După cum se poate deduce deja, popularitatea magazinului AliExpress vine din prețurile foarte mici pe care le oferă, dar nu numai: magazinul și-a îmbunătățit sistemul de plată online, astfel că românii nu se tem să plătească cu cardul pe acest site, mai arată specialiştii, Bonusway România.

Thumbnail

În plus, în cele mai multe cazuri transportul este gratuit, ceea ce îi atrage pe români să facă cumpărături, chiar dacă vin de la o așa mare distanță. Atenție însă, există cazuri în care costul de transport este ascuns în spatele prețurilor produselor.

Bonusway este un serviciu gratuit de cashback. 16.02% din românii care folosesc Bonusway au făcut cel puțin o cumpărătură pe AliExpress în ultimele 4 luni.

Parallax

Vizualizari
9207
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri