Denisa Crăciun

Airbnb va găzdui 20.000 de refugiați afgani

Thumbnail

Platforma online de închirieri de locuințe Airbnb va găzdui gratuit 20.000 de refugiați afgani, începând de marți, 24 august 2021. 

Directorul general (CEO) al companiei, Brian Chesky, a declarat că Airbnb va acoperi toate cheltuielile legate de cazare și va colabora cu ONG-urile și cu asociația sa nonprofit, Airbnb.org, care oferă locuințe oamenilor afectați de dezastre naturale și alte tipuri de crize, potrivit CNN.

Într-o postare pe Twitter, CEO-ul a susținut că „strămutarea și relocarea refugiaților afgani în SUA și în alte părți este una dintre cele mai mari crize umanitare din vremea noastră. Simțim responsabilitatea de a face ceva”.

Acesta nu a precizat cât timp vor fi cazați refugiații afgani și nici până când compania Airbnb va acoperi costurile șederilor.

Airbnb este o platformă online pentru închirieri de locuințe în regim hotelier, utilizată de persoane din toată lumea. 

Peste 3,5 milioane de afgani au rămas fără locuințe, după ce Afagnistanul a fost recucerit de talibani, pe 15 august. Zeci de mii de oameni încearcă să părăsească țară și au mers la aeroportul din Kabul în speranța că vor reuși să plece cu ajutorul zborurilor operate de Statele Unite și alte guverne.

 

Parallax

Vizualizari
716
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri