Raluca Abrihan

Afacerile handmade se pot înscrie în programul prin care statul le decontează participarea la târgul naţional pentru artizanat

Thumbnail

Săptămâna viitoare se deschid aplicaţiile online prin care afacerile cu produse handmade se pot înscrie în Programul national multianual pentru susţinerea meştesugurilor şi artizanatului, prin care statul va deconta benzina şi hotelul pentru o serie de mici afaceri din acest domeniu, care vor să participe la targ naţional pentru artizantat. Iată procedura de implementare şi documentele necesare înscrierii.

Luni, 23 iulie 2018, ora 10:00, aplicația pentru Programul naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului, gestionat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, va deveni activă.

Programul se adresează persoanelor fizice și întreprinderilor mici și mijlocii care au ca obiect de activitate producerea şi comercializarea produselor care păstrează specificul execuţiei manuale şi artizanale, prestarea serviciilor care presupun un număr mare de operaţii executate manual sau au ca scop promovarea meşteşugurilor, a meseriilor, a produselor şi a serviciilor cu specific tradiţional.

Aplicanților selectați, în ordinea înscrierii, până la epuizarea fondurilor alocate Programului, de 890.000 lei, li se asigură participarea gratuită la târg.

De asemenea, prin Program vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari şi pentru produsele acestora, în valoare maximă de 2.000 lei, precum şi cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfăşurării evenimentului, în valoarede maximum 1.600 lei/beneficiar pentru maxim patru nopţi de cazare, dar nu mai mult de 200 lei/noapte/persoană.

Perioada estimativă a Târgului naţional pentru artizanat şi meşteşuguri  este 28-30 septembrie 2018, la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti".

Cine se poate înscrie şi procedura de implementare:

Procedura Mestesuguri Si Artizanat 2018 Cu Anexe by Anonymous laThOzTaXO on Scribd

Parallax

Vizualizari
4220
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri