Denisa Crăciun

Afaceri în online: Meta (Facebook) lansează videoclipuri educaționale pentru IMM-uri românești

Afaceri in online

Meta, compania-mamă a Facebook, lansează în România „Meta Business Makeovers”, o serie de videoclipuri educaționale pe Facebook Watch în care întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) locale și experți ai companiei colaborează pentru a arată oportunitățile de creștere de pe platforma online.

Prin această inițiativă IMM-urile din România pot învăța cum să utilizeze corect instrumentele și serviciile Meta pentru „a ajunge la noi clienți”, dar și pentru a obține cele mai bune rezultate de pe platformă și să își amplifice succesul, se arată într-un comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro. 

„Antreprenorii traversează o perioadă dificilă, mai ales după pandemie, și dorim să îi ajutăm să își atingă obiectivele îndrăznețe prin utilizarea internetului și a instrumentelor oferite de Meta. MetBusinesMakeovers se referă la modul în care se pot obține cele mai bune rezultate de pe platformele Facebook și Instagram, pentru a le oferi afacerilor mici și mijlocii un suflu nou, pe care să îl infuzeze în prezența lor online, pentru a-și crește vânzările și baza de clienți. Sperăm ca această serie video educațională de pe Facebook Watch să fie o sursă de inspirație pentru multe alte IMM-uri din România” - Jacob Turowski, Head of Public Policy, Central and Eastern Europe, la Meta.

Sunt 5 IMM-uri care provin din domenii diverse implicate în proiect, iar subiectele abordate sunt: strategia de social media, targetare, conținut video, cum se implementează o campanie publicitară de succes, cum se structurează bugetul pentru reclame etc.

Parallax

Vizualizari
247
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri