Raluca Abrihan

Firmă românească de distribuţie de produse stomatologice, cumpărată de fondul de investiţii Abris Capital Partners

Thumbnail

Fondul de investiții cu capital privat Abris Capital Partners a semnat un acord de achiziție a Dentotal Protect, firmă românească de distribuţie a consumabilelor, instrumentelor și echipamentelor stomatologice, fondată de familia Dogariu, care va rămâne implicată în afacere. Tranzacția este condiționată de aprobarea Consiliului Concurenței.

Dentotal este distribuitor al piețe a produselor stomatologice din România şi furnizează produse și servicii clinicilor și laboratoarelor stomatologice.

Sub noua structură de acționariat, Dentotal va lucra la consolidarea și creșterea cotei sale de piață, atât organic, cât și prin noi achiziții. Abris va susține creșterea continuă a companiei prin dezvoltarea unor noi linii de produse și prin extinderea facilităților logistice și a sistemelor IT. Principalul obiectiv al companiei în următorii ani va fi să ofere clienților săi un portofoliu complet și modern de produse, echipamente și soluții stomatologice de cea mai înaltă calitate.

De peste 25 ani, am dezvoltat Dentotal folosind cunoștințele și experiența noastră, împreună cu o echipă de adevărați profesioniști. Perspectivele pentru sectorul stomatologic sunt în prezent excelente și prin această tranzacție, bazându-ne pe capitalul de investiții și experiența Abris, suntem siguri de creșterea și extinderea companiei. Vom sta alături de Abris și vom face toate eforturile pentru dezvoltarea viitoare a afacerii”, au declarat Anghel Dogariu, Bogdan Dogariu și Daniela Giroveanu, acționari ai Dentotal Protect.

Dentotal este a șaptea investiție făcută de Abris ca parte a fondului de 500 de milioane de euro ridicat în toamna lui 2017 de la investitori internaționali de renume în vederea susținerii și dezvoltării proiectelor de business din Europa Centrală și de Est.

Parallax

Vizualizari
1539
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri