Raluca Abrihan

Cei trei antreprenori români care au lansat serviciul 7card şi-au vândut firma francezilor de la Sodexo

Imagine principala
sodexo 7card

Benefit Seven, frimă înființată în 2011 de Andrei Crețu, Iulian Cîrciumaru și Cătălin Ivașcu și care a lansat pe piaţa din România serviciul 7card, cu abonament unic cu acces liber la o rețea de centre de activități sportive recreative și de wellness, a fost preluată de compania franceză Sodexo, prin achiziționarea unui pachet de 60% din acţiuni.

 

Sodexo a intrat în capitalul Benefit Seven încă de anul trecut, prin preluarea unui pachet de 20% din acțiuni.

Managementul companiei Benefit Seven va continua să fie asigurat de fondatorii afacerii, care se vor implica mai departe în promovarea serviciului lansat de ei.

În 2016, Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creștere cu peste 60% față de anul precedent. Pentru anul în curs, compania estimează menținerea tendinței de creștere a vânzărilor, până la 4,5 milioane de euro.

În prezent, numărul clienților Benefit Seven se ridică la peste 900 de companii și este în continuă creștere. 7card are peste 25.000 de abonați activi, angajați în companii din domenii precum IT&C, telecomunicații, pharma și healthcare, retail, sistemul financiar-bancar și asigurări, servicii profesionale, producție industrială, FMCG.

Serviciul 7card funcționează sub forma unui abonament lunar, care permite accesul la peste 700 de centre de activități sportive și recreative din 35 de orașe, la un preț mai mic decât al unui abonament la o singură sală. Centrele din rețeaua 7card oferă o paletă de peste 40 de activități sportive diferite, precum fitness, squash, zumba, kangoo jumps, rebound, aerobic, pilates, yoga, tenis, înot și acces la piscine, dansuri, arte marțiale, închirieri de biciclete și multe altele.

Grupul Sodexo este prezent în România din 1998 şi numără în total 1.470 de angajați. Acesta oferă servicii precum: managementul facilităților angajaţilor, servicii de alimentație / catering, diverse beneficii pentru angajații din companii.

Grupul a fost înfiinţat în 1966, în Franţa.

Parallax

Vizualizari
4723
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri