Tutorial Google: Certification Academy, Sesiunea 3. Anunturile Adwords

de Ovidiu Popica 19 februarie 2016
A treia sesiune din modulul "Certification Academy", transmisa prin Hangout On Air, cu Gabriela Andrei, a prezentat cum poti lucra eficient cu anunturile Adwords. Inregistrarea poate fi urmarita pe StartupCafe.ro care a preluat sesiunea in aceasta pagina iar pentru cursantii care nu au putut urmari video in direct, StartupCafe a realizat si o sinteza in format LIVE TEXT.

Academia de Certificare Google Partners isi propune sa pregateasca, prin 18 sesiuni de seminarii online, transmise prin Hangout on Air, toate persoanele interesate de produsele Google pentru sustinerea examenelor de certificare (AdWords, Analytics, Video, Mobile etc). Cursurile vor urmari programa examenului de certificare Google AdWords (Fundamentals + Advanced). La final, persoanele interesate pot da examene pentru a deveni Google Qualified Individual.Pe langa preluarea transmisiunii in aceasta pagina, StartupCafe.ro a transmis, in premiera, LIVE TEXT pentru cursantii care, din diferite motive, nu au pot urmari formatul video, in direct. Cu acesta ocazie, StartupCafe a testat o noua tehnologie de LIVE TEXT, aflata acum in versiune beta, pusa la dispozitie de un startup de tehnologie fondat de informaticieni din Arad.

Daca ai observatii in legatura cu noua tehnologie (sau cu sinteza :), ni le poti adresa folosind formularul de comentarii de la finalul acestui articol. 
Citeste mai multe despre:   
745 vizualizari
adauga comentariu 0 comentarii

Recomandari

Nu exista niciun articol recomandat