Tutorial Google. Certification Academy, Sesiunea 2: Setarile campaniei Adwords.

de Redactia 17 februarie 2016
Google Romania a transmis, in direct, a doua sesiune din programul de cursuri online ”Google Partners Certification Academy” in care Gabriela Andrei a prezentat Setarile Campaniei Adwords. Cursurile din cadrul Google Partners Online Academy sunt sustinute de catre traineri certificati, profesionisti cu experienta solida specializati in Google AdWords, Google Analytics, Sales, promovare video, mobile.

Transmisiunea s-a incheiat. Urmareste inregistrarea

Gabriela Andrei este Senior Online Marketer, specializată în search engine optimization, search engine marketing și campanii online integrate. Ea deține certificările Google Analytics și Google AdWords. Sub îndrumarea ei, Kondiment a devenit prima agenție din România Google Analytics și Google AdWords Certified Partner.

Gabriela este cunoscută pentru campaniile de succes implementate pentru o serie de companii, dar și clienți politici. Printre clienții din portofoliul său se numără: Bitdefender, CEC Bank, Realitatea, Real Hypermarket și clienți politici precum Edi Rama, Joko Widodo, Maithripela Sirisena, John Dramani Mahama.Citeste mai multe despre:   
645 vizualizari
adauga comentariu 0 comentarii

Recomandari

Nu exista niciun articol recomandat