S-au publicat ghidurile ANAF pentru firme si persoane fizice, necesare la eliberarea autorizatiilor. Descarca documentele

de CZ 10 noiembrie 2015
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat, marti, doua ghiduri destinate firmelor si persoanelor fizice pentru eliberarea diverselor categorii de documente si autorizatii solicitate de contribuabili, in relatia cu autoritatile fiscale.

Ghidurile se adreseaza atat contribuabililor, cat si unitatilor fiscale, in vederea indrumarii acestora si aplicarii unitare a prevederilor legislatiei in vigoare, precizeaza ANAF.

Materialele indrumatoare cuprind documentatia necesara in vederea solutionarii celor mai frecvente solicitari ale contribuabililor:

- persoane juridice,
- persoane fizice, persoane fizice autorizate (comercianti),
- persoane fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere,
- asocierile si alte entitati fara personalitate juridica.

Descarca cele doua ghiduri:

Ghidul privind actele justificative necesare eliberarii diverselor categorii de documente/ emiterii autorizatiilor solicitate de contribuabili persoane juridice

Ghidul privind actele justificative necesare eliberarii diverselor categorii de documente/ emiterii autorizatiilor solicitate de contribuabili persoane fiziceCiteste mai multe despre:   
10125 vizualizari
adauga comentariu 0 comentarii