Luminita Pirvu

7 ponturi pentru o afacere online de succes in 2017

Imagine principala
7 ponturi pentru o afacere online de succes in 2017
Daca ai un magazin online, motorul de cautare Google este esential in afacere ta. Cu cat ai o pozitie mai buna in rezultatele cautarii pe Google, cu atat vei avea mai multi cititori sau cumparatori. Daca ai un magazin online si vrei sa te afli pe primele poziti in rezultatele cautarii pe Google, sfaturile de mai jos iti vor oferi o conversie de succes pentru anul urmator.

1. Foloseste continut unic pentru descrierea produsului
Este recomandabil sa creezi un continut unic pentru fiecare produs. Pentru eficientizare este usor de utilizat descrierea  care este furnizata de catre producator. Daca nu se poate, incearca sa folosesti un continut unic si util pentru categoria de produse.

2. Recenzii la produse si feedback
Comentarile la produse si feedback-ul sunt foarte importante pentru o afacere online. Afacerea trebuie sa joace pe piata online un rol important. Cei mai multi dintre cumparatori sunt interesati review-uri  inainte de a face achizitia finala. Deci, pentru a face pagina  sa se afle in topul cautarilor pe Google fiecare pagina trebuie sa aiba un continut unic, comentarii si feedback.

3. O strategie de marketing pentru a promova produsul

Daca conduci o afacere online, atunci trebuie sa ai o buna promovare si o strategie pentru a extinde afacerea. Poti adapta una dintre strategiile de marketing pentru a promova produsul prin blogging. Potisa pui articole pe blog pentru a construi relatii si de a extinde afacerea. De asemenea, poti veni cu oferte de sezon, reduceri si oferte speciale pentru a promova produsul.

4. Fa curatenie in URL-uri
Avand o multime de produse de pe site, sortarea, si functia de filtrare pe pret, dimensiune, marca si culoare sunt foarte necesare. De asemenea, indexarea tuturor paginilor este necesara pentru a se evita duplicarea continutului si a link-urilor care fac trecerea catre pagini lipsite de importanta. Pentru eficientia SEO paramentru de manipulare este foarte important, desi este foarte complicat.

5. Optimizati cuvintele cheie
Utilizarea corecta a tag-urilor, a imaginii, titlului si a continutului  te poate ajuta sa obti o pozitie superioara in cautarile Google. Astfel, utilizarea de cuvinte cheie lungi te ajuta sa obti o pozitie buna si o conversie mai rapida. Dar, trebuie sa fii atent sa nu folosesti cuvinte complicate in acest proces.

6. Mobile friendly - adaptat pentru mobil

Odata cu cresterea folosirii telefoanelor mobile in cautarea si navigarea pentru activitati sociale si pentru achizitie, vanzarile prin intermediul acestora au crescut. Pentru a conduce afacerea in mod eficient, ai nevoie de un site prietenos pe mobil sau un App si Mobile SEO pentru cautari mobile pentru a face fata  site-urilor competitive de e-commerce. De retinut este ca utilizarea telefoanelor mobile in online  a devenit foarte importanta.

7. Fii prezent in social media
Social media este pulsul oricarei afaceri. Prezenta in social media este, de asemenea, importanta, impreuna cu cuvintele cheie si prezenta pe piata. De asemenea, avand elemente sociale este foarte benefic:  optiuni autentificare in social media , share - a distribui, butoane de urmarire, marturii- acestea pot aduce beneficii afacerii tale.

Sursa:  technoinfonet.com 
Parallax

Vizualizari
277
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri