Ovidiu Popica

Startup-urile sunt invitate sa-si expuna proiectele la Techsylvania 2017

Imagine principala
Startup-urile sunt invitate sa-si expuna proiectele la Techsylvania 2017
Mai este o luna pana la Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie si inovatie din Estul Europei, eveniment care va avea loc anul acesta la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, intre 17 si 20 Iunie. Pentru aceasta editie, organizatorii au pregatit o noua surpriza pentru antreprenori, intitulata Techsylvania Startups Showcase.

Startups Showcase este o campanie, dar totodata si o platforma, prin care organizatorii isi doresc sa ofere unui startup, local sau international, sansa de a-si expune produsele in timpul evenimentului si de a cunoaste indeaproape speakerii, partenerii si invitatii, in timpul pranzului dar si la cina oficiala Techsylvania. Startup-urile sunt asteptate sa se inscrie pana la data de 1 iunie , completand acest formular. Mai multe detalii pot fi gasite aici, iar castigatorii vor fi anuntati intre 6 si 8 iunie.

Desigur, Startups Showcase este doar o mica parte din ceea ce vor experimenta participantii la cea de-a 4-a editie a evenimentului. In timpul hackathon-ului, care va avea loc in primele doua zile ale evenimentului, participantii vor avea posibilitatea sa dezvolte un nou tip de aplicatii, si anume chatbots.

In timpul conferintei, pe scena vor fi prezenti fondatori si manageri din companii precum: Shahar Nechmad, co-fondator si CTO la Novus Summit & Credit Stacks, Sal Dhanani, co-fondator si co-presedinte la Telenav. De asemenea, si experti tehnici precum Alison Lowndes, AI DevRel la NVIDIA, dar si Chad Fowler, Ruby guru si Divisional CTO la Microsoft, si multi altii.

Banca Transilvania, banca antreprenorului roman este partenerul principal al acestei editii Techsylvania.

Lista partenerilor continua cu companii inovatoare, care vor fi prezenti la eveniment: Telenav, Accenture, Yopeso, Halcyon Mobile, Macadamian, Continental, Crossover, Betfair Romania Development (part of Paddy Power Betfair Group), Yardi, SDL, Bitdefender, EIT Digital, Microsoft, Laurentiu, Laurentiu and Associates and Transferwise.

Techsylvania este un eveniment destinat tuturor pasionatilor din lumea IT, tehnologiei si a business-ului, creat in urma cu patru ani de catre Oana Petrus si Vlad Ciurca. Scopul acestui demers este de a deveni un liant intre comunitatile locale si cele mai noi tehnologii si tendinte, dar si de a crea circumstantele potrivite de networking cu cei mai influenti oameni din industria IT. Numarul participantilor la eveniment se dubleaza anual, la ultima editie fiind prezenti peste 1,300 de pasionati, dovedind astfel ca este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Romania si din Europa de Est.

In timpul celor trei editii au pasit pe scena peste 100 speakeri de top, internationali si locali, iar totodata, fondatori si investitori. Dintre acestia, 35 au fondat companii care impreuna valoreaza mai mult de $4.36B. Iar dintre investitorii prezenti, numarul de fonduri adunate impreuna, depasesc suma de $6.34B.
Parallax

Vizualizari
24
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri