Startup Hub Galati: Bankers Hubb

de Raluca Abrihan 1 decembrie 2022
​Bankers Hubb a fost fondat de doi tineri antreprenori, Radu Oprea si Gregor Teodorescu, in 2012, iar ideea a pornit de la o dubla necesitate: ”aceea de a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului local, cat si de a fi o ancora pentru afacerea dezvoltata in paralel si anume o cafenea destinata unui public format din tineri profesionisti care isi doresc un mediu de lucru informal”, spun reprezentantii hub-ului. In prezent, dezvoltatorii Bankers Hubb se concentreaza in special pe o reorientare a focusului inspre domeniile economice care sunt in crestere in comunitate, spre exemplu IT-ul sau proiectarea in zona de constructii navale.

”Eforturile noastre se indreapta spre gazduirea de freelanceri din aceste domenii. In 2015, ne-am propus sa organizam, alaturi de ONG-urile deja partenere, evenimente de networking care sa se adreseze acestor 2 ramuri”, mai spun reprezentantii Bankers Hubb. Investitia initiala in lansarea hub-ului a fost 40.000 de euro, obtinuti dintr-o finantare nerambursabila si un credit bancar.

Hub-ul are 18 membri – ONG-uri, freelanceri si un startup. Majoritatea s-au alaturat comunitatii hub-ului in acest an. Spatiul de coworking are capacitatea de a gazdui 30 de persoane.

Abonamente Bankers Hubb:

  • Preturile variaza de la 100 euro pe luna, la 100 euro pe zi.

”Preferam sa nu avem o politica de <<pret afisat la raft>>, ci, mai degraba, pretul sa reiasa dintr-o discutie cu potentialul client dupa ce aflam care sunt nevoile specifice ale acestuia”, spun organizatorii de la  Bankers Hubb.

Galati-ul este o piata atipica, sustin acestia, din multe puncte de vedere. Drept urmare o afacere de acest gen, are nevoie inclusiv de o componenta sociala care trebuie sustinuta. ”In acest moment oferim abonamente care includ spatiu de lucru, servicii secretariat si consultanta, si organizam si evenimente singulare ce presupun inchirierea intregului hub. La acestea se adauga servicii HORECA”, arata reprezentantii hub-ului.

Adresa Bankers Hubb: Strada Tecuci, 157A, in Galati.


Informatii actualizate la data de 1 septembrie 2015.


1327 vizualizari
adauga comentariu 0 comentarii