webPR: Serviciile online gratuite de care beneficiaza startup-urile MVP Academy se ridica la 2 milioane USD

de 11 aprilie 2017

Programul de accelerare MVP Academy, dezvoltat de TechHub Bucharest, adauga noi servicii gratuite pentru startup-urile care trec prin program. Fiecare echipa va beneficia de pachetul BizSpark care include servicii de stocare, programe software si suport tehnic in valoare de peste 1 million USD. Astfel, in total, startup-urile MVP Academy au acces la servicii online gratuite in valoare de peste 2 milioane de dolari pentru a-si dezvolta afacerile. Acestea isi vor prezenta progresul inregistrat in cele noua saptamani de accelerare in cadrul MVP Academy Demo Day, evenimentul de incheiere a programului care va avea loc pe 8 mai, la Cinema Pro.

 

Dezvoltat in parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul partenerilor Bitdefender, Microsoft, Raiffeisen Bank si Pfizer, programul de accelerare MVP Academy este gratuit si ajuta startup-urile in tehnologie sa isi dezvolte produsele pentru piata globala.

 

Una dintre noutatile editiei de anul acesta este faptul ca fiecare echipa care a intrat in program beneficiaza de servicii gratuite pentru a accelera cat mai mult dezvoltarea afacerilor in timpul MVP Academy.

 

Pe langa serviciile gratuite de hosting, e-mailing si tool-uri de marketing anuntate inainte de inceperea programului, startup-urile vor avea acces si la pachetul Microsoft BizSpark, un pachet conceput special pentru nevoile echipelor tehnice care se afla in primele stadii de dezvoltare.

 

Pachetul Microsoft BizSpark ofera startup-urilor din programul de accelerare MVP Academy pana la 1,2 milioane de dolari in cloud-ul Azure acolo unde au acces la spatiu de stocare, servere, AI, la baze de date, cursuri gratuite, suport tehnic, programe software si alte instrumente si servicii care sa ajute echipele sa isi scaleze produsele la nivel global. Astfel, valoarea totala a serviciilor oferite participantilor MVP Academy 2017 se ridica la peste 2 milioane de dolari. Toate acestea le vor permite antreprenorilor sa valideze noi functionalitati si sa identifice oportunitati mai repede si mai ieftin.

 

”Serviciile la care avem acces datorita MVP Academy sunt utile oricarui startup aflat in primele faze de dezvoltare a companiei. Atunci cand ai un produs care se adreseaza companiilor din industrie, ca in cazul Box2M, instrumentele de marketing si suport tehnic sunt esentiale. Am inceput deja sa folosim platformele, atat pentru vanzari si suport, cat si pentru diverse integrari tehnice. Pe unele le foloseam dinainte sa intram in program, iar faptul ca acum le putem accesa cu un buget mai mare decat alocam inainte ne ajuta sa crestem si sa ne dezvoltam mai bine.”, a precizat Alexandru Gliga, fondatorul Box2M.

 

Pana acum, pe parcursul celor 4 saptamani de la debutul programului, cele 10 echipe au participat la sesiuni intense de mentoring, workshop-uri si sesiuni saptamanale individuale pentru validarea strategiei de business a fiecarui startup. Mai departe, echipele vor lucra intens la prezentarea finala pe care o vor sustine in fata a peste 500 de profesionisti in tehnologie, mentori, antreprenori, investitori si potentiali parteneri de business.

 

Startup-urile acceptate anul acesta in program sunt Alter Ego, BOX2M, CoinFlux, Engager, FeedCheck, Froala, PixTeller, Profluo, Road Grand Tours si Symme3D Biotech.

 

Acestea dezvolta produse in industrii diverse precum fintech, biotech & printare 3D, automatizari industriale, securitate, retail/e-commerce, instrumente pentru dezvoltare software si design, HR & dezvoltarea afacerilor si sport & entertainment.

 

Mai multe detalii despre program sunt disponibile online pe www.mvpacademy.co.

 


 31 vizualizari