smile.media

Companii de renume, gadget-uri si competitie pentru startup-uri la cea de-a 4-a editie Techsylvania

Imagine principala
Companii de renume, gadget-uri si competitie pentru startup-uri la cea de-a 4-a editie Techsylvania
In aceasta vara Cluj-Napoca este din nou centrul de intalnire ai liderilor globali din industria IT. Motivul este Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie si inovatie in industria IT din Europa de Est, care va avea loc intre 17-20 iunie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca.

Cu trei editii deja la activ, Techsylvania este recunoscut prin prestigiul speakerilor invitati. Primele evenimente au gazduit pe scena co-fondatori, manageri si oameni-cheie din companii precum Google, Ubuntu, Facebook, Twitter, PayPal, NASA, Coca-Cola, SoundCloud sau Spotify, dar si investitori si fondatori de startup-uri.

Cea de-a patra editie Techsylvania aduce in prim-plan nume precum: Ralph Simon, inventatorul tonului de apel pentru telefonul mobil si CEO al Mobilium, Alexis Bonte, Executive in Residence la Atomico, una dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa; Krating Poonpol, partener la 500 Startups, omul de business al anului in Thailanda sau Martin Wezowski, Chief Designer la centrul de inovare SAP. Lista continua cu  inovatori si vizionari din sfera IT-ului si a afacerilor pe plan international.

Evenimentul va dura patru zile, dintre care primele doua sunt dedicate unui maraton de programare (hackathon), unde specialistii in IT se reunesc pentru a testa limitele unor tehnologii inteligente. Participantii vor avea ocazia de a folosi propriile gadget-uri pentru proiecte precum drone,VR, ceasuri inteligente si multe altele. Cel mai bun proiect va fi premiat cu produse high-tech.

In a treia zi a evenimentului, in paralel cu conferinta va avea loc si Startup Avalanche, competitia internationala de startupuri organizata in parteneriat cu Risky Business. Companiile vor avea sansa sa isi prezinte proiectul in cateva minute, in fata investitorilor. Premiul pentru cel mai bun startup  va fi o excursie in Silicon Valley, unde castigatorii vor avea intalniri gata stabilite cu investitorii si antreprenorii potriviti pentru afacerea lor care sa ii ajute sa identifice oportunitatile de dezvoltare a companiei.

Mai multe informatii despre invitati, gadget-urile disponibile la eveniment, competitia Startup Avalanche, dar si detalii despre biletele la pret special pentru eveniment pot fi gasite aici.

Techsylvania este sprijinit de catre companiile care isi doresc sa dezvolte comunitatea pasionata de tehnologie a regiunii Europei de Est si care contribuie activ la cresterea comunitatii de IT pe plan local dar si international.

Principalul partener al evenimentului din acest an este Banca Transilvania, banca antreprenorilor romani, implicata activ in sustinerea startup-urilor locale.

Despre Techsylvania

Techsylvania este un eveniment destinat tuturor pasionatilor din lumea IT, tehnologiei si a business-ului, creat in urma cu patru ani de catre Oana Petrus si Vlad Ciurca. Scopul acestui demers este de a deveni un liant intre comunitatile locale si cele mai noi tehnologii si tendinte, dar si de a crea circumstantele potrivite de networking cu cei mai influenti oameni din industria IT. Numarul participantilor la eveniment se dubleaza anual, la ultima editie fiind prezenti peste 1,300 de pasionati, dovedind astfel ca este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Romania si din Europa de Est.
Parerea ta despre articol
Vizualizari
13
Conţinut
Adauga comentariu