11 startup-uri în tehnologie au fost acceptate în programul de accelerare MVP Academy 2017

de 1 martie 2017
11 startup-uri in tehnologie au fost acceptate in cea de-a patra editie a programului de accelerare MVP Academy. Echipele finaliste dezvolta produse in industrii precum fintech, biotehnologie, retail, securitate, instrumente de dezvoltare software, sport & entertainment si, timp de 9 saptamani, vor trece printr-un proces amplu de accelerare a business-urilor pe care le dezvolta. Acestia vor lucra unu la unu alaturi de mentori internationali si specialisti in industrie. La final, vor avea oportunitatea de a-si prezenta produsele in fata investitorilor in cadrul MVP Academy Demo Day. Detalii despre structura programului sunt disponibile online pe www.mvpacademy.co.

 

Dezvoltat in parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul partenerilor Bitdefender, Microsoft si Raiffeisen Bank, programul de accelerare MVP Academy este gratuit si ajuta startup-urile in tehnologie sa isi dezvolte produsele pentru piata globala.


Startup-urile acceptate anul acesta in program dezvolta produse in industrii diverse precum fintech, biotech & printare 3D, automatizari industriale, securitate, retail/e-commerce, instrumente pentru dezvoltare software si design, HR & dezvoltarea afacerilor si sport & entertainment.


Echipele acceptate in program vin din mai multe orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi. Astfel, finalistii MVP Academy 2017 sunt:

 

-       BOX2M - design si dezvoltare inovativa de dispozitive IOT si software specializat pentru monitorizare, masurare, control si automatizare industriala.

-      CoinFlux - serviciu online, simplu si rapid, de schimb de monede virtuale, inclusiv bitcoin, ether si litecoin.

       -     Cyber Alter Ego - extensie pentru browser care protejeaza identitatea utilizatorilor de atacurile cibernetice.

-      FeedCheck - platforma care colecteaza si analizeaza review-urile produselor vandute prin magazine online.

-      Froala - infrastructura tehnologica prin care programatorii pot construi si edita site-uri web inovatoare.

-      PixTeller - instrument online care poate fi folosit inclusiv de persoanele nontehnice pentru a imbunatati si simplifica procesul de design.

-      Profluo - platforma digitala care ajuta companiile mici si mijlocii sa isi defineasca un model de afaceri personalizat, bazat pe procese de afaceri si date.

-      Road Grand Tours - un simulator virtual multiplayer  ce permite biciclistilor sa exploreze cele mai frumoase drumuri din lume direct de acasa, cu propria bicicleta montata pe un smart trainer.

-       SkillView.io - platforma online care ofera companiilor o solutie integrata de intervievare rapida si eficienta.  

-       Symme3D Biotech - primul producator romanesc, independent, care dezvolta un dispozitiv pentru imprimarea 3D a diferitelor tesuturi umane.

-      Wyliodrin - platforma care permite programarea si controlul placutelor de dezvoltare pentru IoT, direct dintr-un browser.

 

”A fost un proces de selectie solicitant. Le multumim tuturor celor care au aplicat, am avut foarte multe startup-uri bune, echipe bine dezvoltate din care a trebuit sa le selectam pe cele mai bune si apropiate ca nivel de maturitate a afacerilor pe care le construiesc. Comunitatea MVP Academy, mentorii si reteaua de alumni ne-au oferit un sprijin incredibil in identificarea celor mai bune echipe. Ii felicitam pe cei selectati, partea dificila abia acum incepe: urmeaza noua saptamani de munca intensa la finalul carora vom avea companii mai bine pregatite sa atace piata globala si sa creasca ecosistemul antreprenoriatului in tehnologie din Romania si din regiune.”, a precizat Bogdan Iordache, Director de program MVP Academy.

 

Cea de-a patra editie a programului de accelerare MVP Academy se va incheia pe 8 mai, la Cinema Pro cu Demo Day,  eveniment in cadrul caruia echipele isi vor prezenta afacerile in fata unei audiente formate din investitori, antreprenori, mentori si profesionisti in tehnologie la nivel regional.

 

MVP Academy este un program realizat in parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul Bitdefender, Microsoft Romania, Raiffeisen Bank si suport logistic din partea F6S.

 

Mediatizarea programului este asigurata de Start-up.ro, Startup Cafe, EuropaFM, Business Review, Softlead, IQAds, eFinance, Agora, The Trends, cu sprijinul Zelist Monitor si cu sustinerea comunitatilor de profesionisti in tehnologie.

 472 vizualizari
adauga comentariu 0 comentarii