smilemedia.ro

webPR: Antreprenori de succes in IT-ul din Transilvania au fost premiati la Gala TechFest

Imagine principala
webPR: Antreprenori de succes in IT-ul din Transilvania  au fost premiati la Gala TechFest
Reusitele antreprenoriale din domeniul IT au fost premiate aseara la Cluj-Napoca, in cadrul galei Tech Industry Awards, organizata de TechFest - Cluj Technology Festival si ARIES Transilvania. Castigatorii au fost selectati de un juriu compus din specialisti ai industriei IT.

”Prin evenimentele organizate in cadrul acestei prime editii a TechFest ne dorim sa coagulam domeniul IT din Transilvania. Alaturi de conferinte, competitii si expozitia tehnologica, la Gala Tech Industry Awards am recunoscut meritele antreprenorilor IT din aceasta zona”, a declarat Cristian Dascalu, fondator al Centrului StartUp Transilvania, organizatorii TechFest.

”Industria IT constituie deja motorul economiei clujene si regionale. Ne bucuram sa vedem tot mai multe initiative antreprenoriale de succes si un numar in crestere de companii IT care creeaza produse proprii de succes pe piata romaneasca si internationala”, a completat Bianca Muntean, directorul executiv al ARIES Transilvania.

Premiile au fost inmanate impreuna cu Sorin Muresan, directorul de cabinet al ministrului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, si Amalia Sterescu, Outsourcing Advisors Romania.

Premiantii Tech Industry Awards 2016 sunt :

Cea mai remarcabila crestere - Fortech
Tanarul antreprenor tech din Transilvania - Andrei Roth, Recognos
Cel mai promitator start-up in faza incipienta - Younify
Start-up-ul tehnologic al anului - Blugento
Cea mai activa companie cu produse proprii - Life is Hard
Cel mai inovativ produs tech - Craft Communication Solution al Control Data Systems
Cele mai remarcabile activitati tehnologice inovative ¬ SDL - Language Weaver
Cea mai buna solutie de e-guvernare - Indeco Soft
Cea mai buna implicare pentru orase inteligente - Zoniz al Global eBusiness Solution
Cea mai buna initiativa CSR din zona tehnologica - The Walking Month al Betfair Romania Development
Cea mai remarcabila evolutie a unui centru ITO - Accenture
Cel mai remarcabil program educational in domeniul tehnologic - Scoala Informala de IT
Femeia anului in industria tehnologica - Maria Metz, NTT Data
 

Gala Tech Industry Awards a fost organizata cu sprijinul partenerilor: Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, International Ballroom, Eximtur, Crama La Salina, United Business Center si Brinel.

TechFest - Cluj Technology Festival se desfasoara la Cluj-Napoca intre 11 si 20 noiembrie si se adreseaza atat programatorilor, antreprenorilor si managerilor din domeniul IT, cat si publicului larg. Festivalul dedicat tehnologiei inseamna: zece zile de eveniment; ExpoTech in cadrul caruia se vor prezenta cele mai noi gadget-uri; TechTalks cu speakeri de renume; Smart City Forum; Tech Open Days cu vizite la companii; Tech Industry Awards - Gala premiilor industriei; CodeCamp - conferinta de coding si Transilvania Demo Day cu lansarea TETAPOLIS, primul parc stiintific si tehnologic din Transilvania si sesiuni de ”start-up pitch”.

TechFest - Cluj Tehnology Festival este un eveniment organizat de Centrul StartUp Transilvania. Co-organizator: BRD Groupe Societe Generale.

Sponsori: Microsoft, Betfair, VectorWatch, Uber, Life is Hard, Pitech+Plus, Get Pony, SMART, Trencadis, SprintPoint, Emerson, Bosch, Untold, Brinel.

Parteneri: IBM Blumix, Google Developers Experts, Gov IT Hub, United Business Center, FIWARE, ARIES Transilvania, TETAROM, MindMagnet, Gameloft, VeLabs, SDL, ClujHUB, IBM Watson, Epson, EXIMTUR, Flashnet, CDS Wireless, Tapptitude, StreamAxia.

Mai multe informatii: www.techfest.ro, www.facebook.com/TechnologyFestival
Parerea ta despre articol
Vizualizari
28
Conţinut
Adauga comentariu