smile.media

webPR: Techsylvania trimite un startup in Silicon Valley

Imagine principala
webPR: Techsylvania trimite un startup in Silicon Valley
Doar 6 minute de prezentare a business-ului pot duce orice startup romanesc sau international direct in paradisul tehnologiei. Primavara aceasta, Cluj-Napoca va gazdui una dintre cele mai mari competitii destinate startup-urilor. Concursul, care poarta numele de Startup Avalanche, va fi parte din programul renumitului eveniment de IT si tehnologie, Techsylvania, care va avea loc intre 21 si 24 mai la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

Startup Avalanche este un concurs si in acelasi timp o platforma prin care noii jucatori de pe piata IT locala si internationala pot avea acces la investitii, recunoastere si resurse. Mai mult, cea mai buna prezentare a unei idei de business  este recompensata cu o vizita in Silicon Valley.

Startup-urile sunt asteptate sa se inscrie in competitie pana in data de 17 aprilie, urmand ca cele mai bune 20 de proiecte sa fie sustinute in cadrul Techsylvania. Competitia este organizata de Techylvania in parteneriat cu Spherik Accelerator si este anul acesta la prima editie.

Startup Avalanche este doar o parte din ceea ce pot vedea participantii la Techsylvania, conferinta care isi propune ca anul acesta sa adune peste 1000 de participanti, peste 40 de speakeri de top, 20 de gadgeturi prezentate publicului si nu in ultimul rand, o serie de parteneri de marca precum Accenture, Halcyon Mobile, 3Pillar Global, Small Footprint, Yopeso, Macadamian, XOOMWORKS, Twitter, Telenav si SDL.

Despre aceasta noua initiativa care ia forma unei competitii, Vlad Ciurca, unul dintre organizatorii Techsylvania si  Startup Avalanche spune ca:

"Startup Avalanche este un mod prin care dorim sa ajutam business-urile la inceput de drum sa isi accelereze ritmul de crestere, prin punerea acestora in contact cu investitori, idei noi si publicuri interesate de aceste produse. De asemenea, ne bucuram sa ii avem ca parteneri pe Spherik Accelerator la aceasta prima editiei, deoarece se adauga un set generos de cunostinte care contribuie la succesul competitiei".


Informatii suplimentare despre competitie, procesul de aplicare si selectie, se pot gasi aici.

Despre Techsylvania

Techsylvania este una dintre cele mai mari conferinte est europene din domeniul IT si al tehnologiei, care ajunge anul acesta la a treia editie. Anual, evenimentul ce are loc la Cluj-Napoca aduna sute de participanti pasionati de industria tehnologiei, alaturi de speakeri de top din domeniu si cele mai noi gadget-uri de pe piata. Tot in cadrul celor 4 zile de eveniment are loc si un concurs destinat programatorilor. Biletele pentru conferinta se pot achizitiona de pe www.techsylvania.co.

Despre Spherik Accelerator

Sperik Accelerator este o platforma inovativa prin care se doreste crearea unor oportunitati de afaceri pentru startup-urile nou create dar si de a creste gradul de inovare in randul comunitatii pasionate de IT si tehnologie. Cu sediul in Cluj-Napoca, Spherik Accelerator ofera programe intense de dezvoltare a unei afaceri, cu ajutorul unor mentori dar si a comunitatii. Detalii despre activitatea Spherik Accelerator se pot gasi pe www.spherikaccelerator.com.
 
 
 
Vizualizari
0
Conţinut
Adauga comentariu