Morgan Freeman "dirijeaza" soferii pe Waze

de CZ 24 februarie 2016
Aplicatia mobila de navigatie pentru soferi Waze a gasit o modalitate sa se faca si mai atractiva pentru utilizatori: a "imprumutat" vocea marelui actor american Morgan Freeman.

Colaborarea actorului cu Waze are legatura cu noul film London Has Fallen, in care Morgan Freeman interpreteaza rolul vicepresedintelui SUA, potrivit agentiei de presa UPI.

"A sosit timpul, domnule presedinte Wazer. Lumea asteapta indicatiile dumneavoastra" - spune vocea-emblema a lui Morgan Freeman, la inceputul unei sesiuni de ghidare pe aplicatia de mobil a gigantului Google.

Morgan Freeman
Foto: Wikipedia
La finalul sesiunii, Morgan Freeman "le spune" soferilor: "Ati ajuns. A fost pentru mine o onoare si o datorie sa va fiu alaturi in aceasta misiune".

Asocierea Waze cu Morgan Freeman poate fi un exemplu pentru toti antreprenorii IT, de strategie de promovare si crestere a unui produs tehnologic prin gandire laterala.

Waze este o aplicatie de mobil care ofera indicatii rutiere in timp real, inclusiv informatii despre aglomeratia din trafic si eventuale blocaje. Aplicatia poate fi folosita gratuit cu dispozitivele echipate iOS sau Android.

Morgan Freeman (78 de ani) a castigat un Premiu Oscar pentru rolul secundar interpretat in filmul Million Dollar Baby (2004). Legendarul actor american a mai "jucat" productii ca Seven, Driving Miss Daisy, Invictus.Citeste mai multe despre:   
7872 vizualizari
adauga comentariu 0 comentarii