Raluca Abrihan

Cu ce produse se prezinta companiile romanesti la Mobile World Congress 2016

Imagine principala
Cu ce produse se prezinta companiile romanesti la Mobile World Congress 2016
La editia din acest an a Mobile World Congress (MWC), unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tehnologiilor mobile, din Europa, ce se desfasoara in perioada  22 - 25 februarie, la Barcelona, sunt prezente 14 companii romanesti. Acestea isi expun produsele si serviciile pe care le-au dezvoltat de-a lungul anului. Iata lista acestor companii si a produselor lor, prezentate la MWC.

OCRMO Technology, companie din Brasov, este prezenta la evenimentul din Barcelona cu un software pentru portofele electronice si solutii pentru transfer electronic de bani, anunta Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software Timisoara (ARIES-TM) si Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri al Romaniei.

Visual Fan, o alta companie din Brasov, va prezenta gadgeturile Allview X3 Soul PRO si P8 Energy PRO.

Din Bucuresti vor ajunge la eveniment: Computaris cu servicii de integrare a sistemelor, dezvoltare software si solutii pentru platforme de livrare, si Simartis Telecom cu aplicatia Bubble destinata companiilor de marketing.  

Din Cluj ajung la MWC 2016 Altom Consulting SRL cu servicii de consultanta in testare software, Cabrio Investment specializata in servicii pentru dezvoltare software si design al interfetei, Evozon Systems cu servicii de gaming development si testare de jocuri pe platforme mobile, Softech cu produsele Productis si iSpeedCam, si Zynk Software specializata in servicii de dezvoltare aplicatii web si mobile.

Craiova este reprezentata de IT Six Global Services, care propune  Prompt Service, aplicatie destinata barurilor si restaurantelor pentru gestionarea comenzilor.

Din Sibiu va fi prezenta Ropardo cu produsele ZivaCare pentru monitoriarea sanatatii si iFinance destinata mediului business. Din Timisoara ajung la MWC 2016 companiile Eta Automatizari Industriale cu aplicatile FliGo si SafeChat, Infobest Romania cu MixMe - Dressing Virtual, QuickSport, Praiser si Weight Observer, si M&M Medianet SRL care propune opt platforme: iQboard, Book&Meet, Meeting Room Management, Mob-IO, Mobile Reporting Platform, MobTaxi, White Label Taxi si una destinata vizualizarii bazelor mari de date.

Romania este prezenta la MWC pentru al cincilea an consecutiv. Produsele si serviciile expuse de Romania pot fi vizitate la Pavilionul 6, Sectorul 6H40. Acestea participa la MWC cu sprijinul Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software Timisoara
Parallax

Vizualizari
15
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri