Redactia

StartUpCafe.ro:  Conferinta Afaceri.ro Iasi, 10 februarie 2016. Vino si afla ce poate face internetul pentru afacerea ta!

Imagine principala
StartUpCafe.ro:  Conferinta Afaceri.ro Iasi, 10 februarie 2016. Vino si afla ce poate face internetul pentru afacerea ta!
Conferinta Afaceri.ro Iasi 2016 va da startul seriei de conferinte nationale Afaceri.ro pe data de 10 februarie, incepand cu ora 9:00, la Camera de Comert si Industrie Iasi. Evenimentul este organizat de Arhipelago, APEC si Camera de Comert si Industrie Iasi, in parteneriat cu Enterprise Europe Network, Parcul Stiintific si Tehnologic ”Tehnopolis” si Clustero.

Conceptul evenimentului sustine si promoveaza crearea de noi
parteneriate intre participantii la conferinta si speakerii prezenti,
printr-o sesiune de Networking Business Game. Conferinta Afaceri.ro Iasi 2016 va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali:
  • Clusterele din regiunea de Nord-Est
  • Noile Finantari active 2014 - 2020
  • Modificarile Codului Fiscal 2016
  • Utilizarea metodelor de marketing online in promovarea afacerii
  • Nevoi specifice de instruire ale companiilor de pe piata locala

Temele vor fi discutate prin intermediul unor prezentari interactive, dezbateri si ateliere de lucru sustinute de profesionisti in domeniu. ”Anul 2016 este un an important, cu o prognoza de crestere economica, cu noi programe de finatare deschise si cu un nou val de antreprenori ieseni care vor sa obtina performanta in mai multe domenii. Temele propuse vin in intampinarea acestor noutati si cresteri in zona de business locala”, spune Marius Alexa, fondator Afaceri.ro.

Speakerii care au confirmat prezenta la conferinta:
Daniel Cosnita (Presedinte, Asociatia Clusterelor din Romania),
Vasile Lungu (Director General, Domeniile Lungu),
Cristian Ignat (Chief Canopyst, agentia digitala Canopy 
Iulian Basu (Consultant, Business Angels),
Ovidiu Popica (Project Manager, StartupCafe.ro),
Gabriela Coman (Coordonator Incubator de Afaceri, Parcul Stiintific si Tehnologic ”Tehnopolis”),
Alina Popa (Director Executiv, Euronest),
Radu Nechita (Training Partner, Mentor Training).

StartupCafe.ro va fi gazda unui atelier de
lucru cu tema ”Ce poate face internetul pentru afacerea ta”,
la care Cristian Ignat, specialist in marketing online va prezenta solutii practice pentru
dezvoltarea si promovarea afacerilor pe internet. Mai multe detalii, inclusiv agenda completa si informatii despre speakeri, pot fi gasite pe pagina oficiala a Conferintei Afaceri.ro Iasi 2016.

Locurile sunt limitate. Inscrie-te acum la conferinta si la atelierele de lucru, completeaza formularul de inscriere.

Conferinta Afaceri.ro Iasi 2016 este realizata cu sprijinul partenerilor: Domeniile Lungu, Autonom, Exonia, Idilis, Hotel Bellaria, Elastoffice, Promos Colections, Iconic, Cluster, JCI, AIESEC, Voluntar.ro, Ziarul de Iasi, Radio Hit, HotNews, StartupCafe.ro, TeleM, Forbes, Radio Romania Iasi, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post Privatizare, Finantare.ro, Managementul proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.
Parallax

Vizualizari
79
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
IT merge, dar... IT-ul merge suficient de bine in RO. Din punctul meu de vedere scutirea de impozit pentru inginerii IT nu se mai justifica in forma actuala. Industria de IT din RO trebuie sa se diversifice prin crearea de produse proprii si stabilirea unor centre de competenta adevarate in cadrul marior multinationale. Firmele de IT din RO trebuie sa VANDA, sa aiba solutii complete... si nu pe modelul Asesoft. Atata timp cat mare parte din multinationale si chiar si din firmelele medii fac in mare parte outsourcing exista tot timpul pericolul ca totul sa colapseze atunci cand devine mai ieftin in alta parte. Daca industria de IT nu reuseste sa iasa cu ceva in evidenta, si nu doar prin cheltuielile mici pentru salarii e destinata sa moara pe termen mediu. E o initiativa laudabila sa se scuteasca de impozit start-upurile, dar poate ca ar fi mai bine sa se renunta la scutirea de impozit (in mod treptat) dupa un numar de ani. P.S. sunt din tabara care a profitat de aceasta scutire de impozit nu vreun absolvent de geologie sau stiinte politice care e gelos pe lumea IT.
poza de profil
comentariu la articol gresit... ...

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri