Articol cu

VIDEO Tutorial Google: “Cum faci bani din continut sau aplicatii, pe mobil”, miercuri, 2 noiembrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe.ro

de Ovidiu Popica
Marţi, 1 Nov 2016

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro difuzeaza miercuri, 2 noiembrie, de la ora 16.00, al cincilea video tutorial live, din sesiunea 2017, despre monetizarea continutului pe dispozitivele mobile, destinat antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul. Invitata: Irina Fosa, Strategic Partner Manager, Google. 

Urmareste inregistrarea:


Articol cu

VIDEO Tutorial Google: "Adevarata valoare a mobilelor, in 4 micro-momente esentiale”, miercuri, 5 octombrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe

de Ovidiu Popica
Marţi, 4 Oct 2016

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro difuzeaza miercuri, 5 septembrie, de la ora 16.00, un nou tutorial video live despre marketing si promovare pe dispozitivele mobile, destinat antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Urmareste inregistrarea:


Articol cu

VIDEO Tutorial Google:  "Cum arata si ce fac clientii tai pe mobile”, miercuri, 28 septembrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe

de Ovidiu Popica
Luni, 26 Sept 2016

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro redeschid miercuri, 28 septembrie ora 16.00, seria de tutoriale despre marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Urmareste inregistrarea:


Articol cu

Colectie Video. Inregistrarile sesiunilor de pregatire pentru Certificare Google in Romania: Certification Academy

de Redactia
Miercuri, 2 Mar 2016

Google Partners Online Academy a finalizat azi primul capitol, cel de Notiuni Fundamentale, din seria cursurilor de certificare, destinate persoanelor care doresc sa isi dezvolte cunostintele despre instrumentele de promovare prin Google. StartupCafe.ro a grupat la un loc toate cele sase sesiuni iar cursantii care nu au avut posibilitatea sa le urmareasca in direct pot gasi inregistrarile alaturi de calendarul sesiunilor pentru urmatoarele doua capitole ale modulului Google AdWords. 

Google Partners Online Academy ofera gratuit traininguri online despre Google AdWords, Google Analytics, Google Video Advertising si Google Mobile Advertising.

Articol cu

Tutorial Google: Certification Academy, Sesiunea 4. Cum evaluezi campaniile din Google AdWords

de Redactia
Miercuri, 24 Feb 2016

A patra sesiune din modulul "Certification Academy", transmisa prin Hangout On Air, cu Gabriela Andrei, va prezenta azi, la ora 16.00 cum evaluati rezultatele campaniilor derulate prin Google Adwords. Transmisiunea LIVE poate fi urmarita pe pagina evenimentului, unde ii puteti pune Gabrielei intrebari, pe canalul Youtube si pe StartupCafe.ro.

Pentru transmisiunea in direct, revino pe StartupCafe la ora 16.00

Articol cu

Tutorial Google: Certification Academy, Sesiunea 3. Anunturile Adwords

de Ovidiu Popica
Vineri, 19 Feb 2016

A treia sesiune din modulul "Certification Academy", transmisa prin Hangout On Air, cu Gabriela Andrei, a prezentat cum poti lucra eficient cu anunturile Adwords. Inregistrarea poate fi urmarita pe StartupCafe.ro care a preluat sesiunea in aceasta pagina iar pentru cursantii care nu au putut urmari video in direct, StartupCafe a realizat si o sinteza in format LIVE TEXT.

Articol cu

Tutorial Google. Certification Academy, Sesiunea 2: Setarile campaniei Adwords.

de Redactia
Miercuri, 17 Feb 2016

Google Romania a transmis, in direct, a doua sesiune din programul de cursuri online ”Google Partners Certification Academy” in care Gabriela Andrei a prezentat Setarile Campaniei Adwords. Cursurile din cadrul Google Partners Online Academy sunt sustinute de catre traineri certificati, profesionisti cu experienta solida specializati in Google AdWords, Google Analytics, Sales, promovare video, mobile. Urmareste inregistrarea tutorialului video.

Articol cu

Calendar.Programul sesiunilor de Certificare Google in Romania: Certification Academy

de Redactia
Luni, 25 Ian 2016

Google Partners Online Academy anunta inceperea cursurilor de certificare, destinate persoanelor care doresc sa isi dezvolte cunostintele despre instrumentele de promovare prin Google Platforma ofera gratuit traininguri online despre Google AdWords, Google Analytics, Google Video Advertising si Google Mobile Advertising.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google: "Cum sa iti promovezi produsul pe Youtube mai ieftin decat la TV". Urmareste inregistrarea

de Ovidiu Popica
Marţi, 24 Nov 2015

Al saptelea tutorial, "Tutorial Google: "Cum sa iti promovezi produsul pe Youtube, mai ieftin decat la TV", iti arata ce formate de promovare poti utiliza pe Youtube si cum te poti folosi de acestea pentru ca produsul tau sa ajunga la milioane de consumatori.

Articol cu

HowTo: Butonul de 300 de milioane. Cum pot aduce micile optimizari online rezultate spectaculoase 

de Toma Grozavescu
Joi, 19 Nov 2015

In marketing-ul online, detaliile fac de multe ori diferenta. Amplasarea eficienta a butoanelor pentru social media, dimensiunea si culoarea acestora, o imagine de buna calitate, bine aleasa pentru platformele de socializare sau alegerea corecta a segmentului de utilizatori carora li se adreseaza o postare promovata pot face diferenta intre o campanie de marketing cu oarece rezultate si una cu rezultate spectaculoase. Plecand de la exemplul unui simplu buton care poate aduce incasari nesperate, Toma Grozavescu va prezinta cateva lucruri simple la care ar fi bine sa fiti atenti cand va pregatiti promovarea online.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google: ”Cum obtii rezultate cu campaniile de remarketing, in Google Adwords”

de Ovidiu Popica
Marţi, 10 Nov 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis vineri, 13 noiembrie 2015, ora 12.00, un nou tutorial "Cum obtii rezultate cu campaniile de remarketing, in Google Adwords", care arata - in special detinatorilor de magazine online -  cum pot optimiza rentabilitatea investitiei in campaniile de promovare online, completandu-le cu initiative de remarketing.

Articol cu

Unii romani se uita si de peste 200 de ori/zi pe smartphone. Cei mai multi folosesc in medie 8-10 aplicatii - studiu

de Vlad Barza
Miercuri, 21 Oct 2015

Romanii nu-si mai pot concepe viata fara smartphone si fara alte dispozitive mobile, dovada fiind si concluziile unui studiu EY Romania realizat din opiniile a 1.040 de respondenti. O cincime dintre romani isi incep ziua uitandu-se pe mobil si extrem de multi o continua cu el, fiindca unii se uita si de peste 200 de ori pe parcursul celor 24 de ore. Cei mai importanti consumatori de continut video sunt cei de 35-45 ani, din care o treime spun ca vizioneaza peste 15 clipuri video/saptamana. Studiul arata ce dispozitiv detin oamenii, in functie de varsta si ce fel de aplicatii folosesc cel mai des.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google:  "Cum iti poti masura rezultatele de trafic - Introducere in Google Analytics". Urmareste inregistrarea pe StartupCafe

de Ovidiu Popica
Marţi, 13 Oct 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis joi, 15 octombrie 2015, de la ora 12.00, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.
Urmareste inregistrarea tutorialului, "Cum iti poti masura rezultatele de trafic - Introducere in Google Analytics", care iti arata cum te poti folosi de Google Analytics, unul dintre cele mai utile instrumente de masurare a traficului pe website-ul tau precum si campaniilor de promovare pe care le derulezi.

Articol cu

Cum monetizezi, totusi, dincolo de AdBlock​

de Toma Grozavescu
Luni, 12 Oct 2015

Conferinta Apple pentru dezvoltatori din iunie 2015 a venit cu multe noutati: un Asistent Virtual mai destept, noi moduri de a face plati si noi versiuni ale sistemelor de operare. Dar lucrul care poate schimba modul in care functioneaza internetul a fost ingropat undeva in documentatie.
Poate cea mai interesanta noutate, care nu a primit nici macar cateva minute in timpul conferintei, ci a ramas pur si simplu in materialul de citit "pentru acasa", il reprezinta faptul ca iOS 9, sistemul de operare al iPhone-urilor si iPad-urilor va permite dezvoltatorilor sa creeze software care blocheaza reclamele pe internet.​

Articol cu

VIDEO Tutorial Google:  "Cum vinzi online atunci cand oamenii nu cauta produsul tau - Introducere in publicitatea pe Display", in transmisiune directa pe StartupCafe. Transmisiunea s-a incheiat, vezi inregistrarea.

de Ovidiu Popica
Luni, 28 Sept 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis joi, 1 octombrie, de la ora 12.00, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Articol cu

Video Tutorial Google: 3 exemple practice de campanii AdWords. UPDATE: urmareste inregistrarea

de Ovidiu Popica
Marţi, 15 Sept 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis joi, 17 septembrie 2015, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.
Al treilea tutorial, ”3 exemple practice de campanii AdWords” porneste de la trei scenarii de campanii AdWords, cu trei obiective diferite: cum cresti traficul intr-un magazin offline, cum maresti numarul vanzarilor online si cum maresti numarul apelurilor telefonice catre magazinul tau.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google: Cum castigi primii clienti online, in 30 de minute - Introducere in AdWords. Vezi inregistrarea transmisiunii

de Ovidiu Popica
Luni, 31 Aug 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis marti, 1 septembrie, de la ora 12.00, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.
Transmisiunea s-a incheiat dar poti viziona tutorialul inregistrat.

Articol cu

Tutorial Video: Incepi cu bani putini, ai control deplin si poti masura rezultatele. E debutul in marketing online

de Ovidiu Popica
Vineri, 21 Aug 2015

Poti incepe promovarea online a afacerii fara un buget prea mare, ori chiar gratuit, ai control deplin asupra mesajelor pe care le trimiti catre posibilii tai clienti si poti masura direct si rapid rezultatele campaniilor de promovare daca stii cateva notiuni de baza despre marketingl online. Alexandru Victoriu, account strategist si Vlad Popa, associate acount strategist la Google prezinta aceste avantaje intr-un tutorial video realizat impreuna cu StartupCafe Romania.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google: ABC-ul promovarii pe internet - Introducere in online marketing.

de Ovidiu Popica
Marţi, 18 Aug 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au deschis joi, 20 august, seria de tutoriale introductive in marketing si promovare online destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul. Specialisti de la Google au prezentat instrumente utile si strategii de promovare si au raspuns la intrebari,  pe pagina dedicata transmisiunii, de pe StartupCafe. Transmisiunea LIVE s-a incheiat, dar poti urmari inregistrarea.

Articol cu

Analiza StartupCafe (2). Cum folosesti Google Trends ca sa afli cand si unde se cauta mai mult pizza. Si in care parte a zilei...

de Ovidiu Popica
Vineri, 14 Aug 2015

Sa zicem ca ai o pizzerie si primesti comenzi online. Ori un website unde lumea cauta de mancare. Iti faci reclama pe Adwords dar vrei sa faci o optimizare a campaniei ca sa apari pe ecranul clientilor – de dorit cat mai sus, in primul ecran - exact cand pofta e mai mare. Cum stii cand sa programezi cel mai eficient anunturile cu cea mai buna promotie la pizza, din oras? Ai la indemana un instrument gratuit care iti da multe idei despre ce, cum si cand cauta lumea pe net.