CZ

3 programe românești de training pentru antreprenori start-up. Cât costă

Thumbnail

Antreprenorii români aflați la început de drum vor putea urma, contra cost, traininguri, workshopuri și cursuri cu mentori și manageri cu experiență, în cel puțin 3 programe românești care vor demara în această toamnă.

Programul Tineri Antreprenori - JCI București

Programul Tineri Antreprenori, realizat de organizașa non-profit Junior Chamber International (JCI) București, se prezintă drept o școală de antreprenoriat pentru cei aflați la început de drum, un accelerator de afaceri pentru firmele deja lansate si un program de mentorat.

Înscrierile se pot face online, până pe 10 septembrie 2017, pe site-ul oficial, AICI.  

Costul standard de participare la program este de 650 de lei de persoană. Vineri, 1 septembrie, mai erau disponibile ”bilete” la 550 de lei, cu reducere pentru cei care se grăbesc.

Progamul este destinat celor care se află într-una dintre umătoarele situații:

  • au deja o afacere, un produs, un serviciu sau mai multe, iar business-ul lor este în dezvoltare, sau afacerea, produsul, serviciul lor sunt în stadiul de idee bine definită, validată sau
  • in curs de validare, care poate fi pusă în practică în urmatoarele 6 luni.

Potrivit JCI București, în cadrul programului vor fi susținute:

 

  • 7 sesiuni de training pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale de bază,
  • 2 luni de mentorat one to one cu un antreprenor de succes sau cu un manager,
  • Competiție de planuri de afaceri la finalul programului.

Printre mentorii anunțați in programul Tineri Antreprenori se numără:  Cristian Logofatu (CFO Bittnet Systems),  Matei Dumitrescu (Techangels Romania),  Cristi Chitu (antreprenor,  Patiseria Tineretului), Anca Tănăsescu (Wow Lab), Alex Dona (Parter, Times New Roman), Daniel Roth (antreprenor, Gamma Digital Printing).

Ateliere de Antreprenoriat RBL

Programul Ateliere de Antreprenoriat, organizat de Fundația Romanian Business Leaders, are loc în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, din septembrie până în decembrie 2017.

Sunt termene de înscriere și prețuri diferite:

 

  • În București se mai fac înscrieri până pe 21 septembrie, AICI. Prețurile pentru firmele scale-up (mai dezvoltate) sunt de 2.300 de lei pentru înscrieri până pe 10 septembrie și 2.800 de lei apoi. Pentru startupuri,tarifele sunt de 1.600 de lei, repsectiv 1.900 de lei, în funcție de perioada de înscriere. Au fost și tarife early bird de 1.900 de lei pentru scale-up, respectiv 1.300 de lei pentru start-up, până pe 31 august.

 

  • Înscrierile se fac AICI pentru Cluj, AICI pentru Timișoara și AICI pentru Iași, până pe 26 septembrie. Tarifele sunt de 500 de lei până pe 8 septembrie (preț pentru 2 antreprenori din aceeași echipă), 700 de lei în perioada 9-16 septembrie și 800 de lei în perioada 17-26 septembrie.

La Atelierele de Antrepreoriat, cursanții vor putea învăța despre:

  • leaderhip,
  • planuri de afaceri,
  • digitalizarea afacerii,
  • marketing,
  • vânzare și negociere,
  • creativitate și inovare
  • etc.

Printre trainerii și vorbitorii anunțați în program, în funcție de oraș, se numără: Dragoș Anastasiu(antreprenor, Eurolines), Radu Georgescu (investitor, antreprenor în serie), Sergiu Neguț (business angel), Octavian Bădescu (cofonator al Sameday Courier), Alexandru Lăpușan (fondator Zitec), Cristian Ignat (Canopy), Iulian Cîrciumaru (V7 Capital), Daniel Isai (fondator Salad Box), Cristian Dascălu (Cluj Hub), Dan Schipor (partner, BDO Business Advisory), Călin Brandabur (CTO, Symme 3D), Horia Cordoș (fondator Agroland) etc.

Hubcelerator - Impact Hub

Hubcelerator, realizat de organizația Impact Hub, este un program de accelerare a startup-urilor care are loc la București și Cluj-Napoca.

Programul de 10 săptămâni urmează să înceapă pe 8 octombrie 2017.

Înscrierile se fac până pe 25 septembrie, pe site-ul ofcial AICI pentru București și AICI pentru Cluj-Napoca.  Taxa de participare este de 1.500 de lei de persoană, iar echipele de 2 persoane plătesc 2.000 de lei.

După înscriere, start-upurile vor trece printr-un proces de selecție până în 25 septembrie pentru a putea ajunge în program.

În cele 10 săptămâni de program, Impact Hub susține că va ghida antreprenorii de la idee la un model de business valid.

Cursanții vor participa la:

  • 10 workshop-uri, pentru a înțelege cum funcționează un startup
  • Sesiune Mentoring Madness, în cadrul cărora profesioniști și antreprenori oferă feedback aplicat
  • 3 Monday Meetups, întâlniri cu membri ai comunității Impact Hub
  • Consultanță pentru a porni o campanie de crowdfunding
  • 1 pitch în fața comunității de antreprenori, experți și investitori Impact Hub
  • Contacte directe cu profesioniști
  • Membership Impact Hub Connect pentru 3 luni (octombrie – decembrie).

Printre mentorii, trainerii sau vorbitorii anunțați de programul Hubcelerator se numără: Cristian Logofătu (CEO at Bittnet Systems), Peter Barta (Co-Director la  Founder Institute), Vlad Craioveanu (CEO Impact Hub Bucharest),  Corneliu Ionescu (cofondator Wise Startup),  Raluca Radu (Country Manager, Answear) etc.

Prezentă în București din 2012, organizația Impact Hub face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Parallax

Vizualizari
1694
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri