Romanian Business Leaders Summit 2018 "100 de ÎNTREBĂRI care ne aduc ÎMPREUNĂ”

Organizator
Romanian Business Leaders
Pret
De la 275 €
Perioada
15-Mar-2018, 08:30
Locul desfasurarii
Hotel JW Marriott, Grand Ballroom
Bucuresti
Body

La Summit-ul din 2017 vorbeam despre un context marcat de incertitudine. Ne întrebam ce urmează, în țară, în Europa, în lume. În 2017, am trăit cu toții aceeași realitate dominată de paradoxuri.

  • Cum se face că suntem “premianții” Europei la creștere economică, dar predictibilitatea pentru mediului de afaceri este la cote alarmant de joase?
  • Cum se face că importăm forță de muncă, când avem peste 4 milioane de români care aleg în continuare să trăiască altundeva decât acasă?
  • De ce continuăm să educăm tinerii ca și până acum când cele mai multe studii ne arată ca joburile viitorului nu au aproape nici o corelație cu ceea ce se predă în prezent?

Între timp, antreprenorii și executivii români se perfecționează în stins incendii, în loc să facă ce știu și la ce sunt buni: să producă valoare, să inoveze și să dezvolte afacerile.

E timpul să ne ridicăm deasupra incendiilor, iar 2018 să fie un an de Reflecție și Viziune. Ne oprim din alergat și ne întrebăm pe bune care sunt acele momente care ne-au adus în punctul în care suntem astăzi: ca oameni, ca societate și ca business.

 

 

Conţinut

- Ultimele știri -